„Wednesday” se confruntă cu reacții negative din cauza scenei de dans a Jennei Ortega, care ar fi avut COVID

  • O persoană a scris: „Faptul că Jenna Ortega a filmat acea scenă de dans în timp ce avea COVID nu este impresionant, este oribil. Un dispreț absolut insensibil față de colegii ei de muncă”.
  • „Wednesday” , de la Netflix, a realizat cel mai bun debut pentru un serial în limba engleză din istoria platformei americane de streaming.
  • Serialul care face parte din „Familia Addams” este un serial poliţist cu elemente supranaturale şi prezintă anii petrecuţi de Wednesday Addams la Academia Nevermore.

Serialul Netflix Wednesday a fost criticat după ce s-a aflat că Jenna Ortega a avut COVID în timp ce filma secvența de dans virală din serial.

În episodul patru, intitulat „Woe What A Night”, Wednesday (Ortega) și colegii ei participă la dansul anual Rave’N al Academiei Nevermore, unde execută un număr de dans pe coloana sonoră a single-ului „Goo Goo Muck” al trupei The Cramps.

Vorbind cu NME, Ortega a dezvăluit că a avut COVID în timp ce filma scena. „Primisem melodia Goo Goo Muck cu o săptămână înainte și am extras din tot ce am putut… este o nebunie pentru că a fost prima mea zi cu COVID, așa că a fost groaznic să filmez.

„Da, m-am trezit și – e ciudat, nu mă îmbolnăvesc niciodată și când o fac nu e foarte rău – aveam dureri de corp. Mă simțeam de parcă aș fi fost lovit de o mașină și că un spiriduș mic fusese eliberat în gât și îmi zgâria pereții esofagului. Îmi dădeau medicamente între reprize, pentru că așteptam rezultatul pozitiv.”
Ea a adăugat: „Am cerut să o refacem, dar nu am avut timp. Cred că, probabil, aș fi putut să o fac un pic mai bine…”.

MGM, compania de producție din spatele Wednesday, a confirmat pentru NME prin e-mail că „au fost respectate protocoalele stricte COVID și, odată ce testul pozitiv a fost confirmat, producția a scos-o pe Jenna de pe platou”.

De atunci, telespectatorii au criticat producția emisiunii pentru că i-a permis lui Ortega să filmeze scena când aceasta prezenta simptome. „Acesta este un lucru rău, nu-i așa? Suntem cu toții de acord că acesta nu este un moment de „perseverență prin greutăți”, este un moment de ce naiba nu a fost trimisă acasă, pentru că se putea îmbolnăvi îngrozitor sau putea infecta pe alții”, a scris un telespectator pe Twitter.

Un altul a adăugat: „Faptul că Jenna Ortega a filmat acea scenă de dans în timp ce avea COVID nu este impresionant, este oribil. Un dispreț absolut insensibil față de colegii ei de muncă”.

The post „Wednesday” se confruntă cu reacții negative din cauza scenei de dans a Jennei Ortega, care ar fi avut COVID appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 42 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30714 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code