Secretarul de stat adjunct al SUA spune că cea mai rapidă cale spre pace în Ucraina este retragerea Rusiei

  • Cea mai rapidă cale prin care războiul ucrainean se încheie este ca Rusia să retragă trupele dislocate după invazia sa din februarie, a declarat secretarul de stat adjunct al SUA.
  • „Rusia trebuie să-și scoată toate trupele din Ucraina – punct” , a spus Wendy Sherman la Roma, la un eveniment găzduit de universitatea LUISS.
  • Ea a adăugat că statele occidentale reușesc să ajute Ucraina să reziste împotriva invaziei „neprovocate” a Moscovei și că trebuie să „țină cursul” .

Cea mai rapidă cale prin care războiul ucrainean se încheie este ca Rusia să retragă trupele dislocate după invazia sa din februarie, a declarat marți secretarul de stat adjunct al SUA, potrivit Reuters.

„Rusia trebuie să-și scoată toate trupele din Ucraina – punct” , a spus Wendy Sherman la Roma, la un eveniment găzduit de universitatea LUISS.

Ea a adăugat că statele occidentale reușesc să ajute Ucraina să reziste împotriva invaziei „neprovocate” a Moscovei și că trebuie să „țină cursul” .

Experții și comentatorii consideră că războiul ucrainean este puțin probabil să se încheie cu o victorie pe câmpul de luptă, ci mai degrabă în jurul mesei de negocieri.

Acest lucru se întâmplă în ciuda succeselor recente ale Ucrainei, care a recuperat mai multe regiuni.

The post Secretarul de stat adjunct al SUA spune că cea mai rapidă cale spre pace în Ucraina este retragerea Rusiei appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 30 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30723 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code