Poluare cu petrol pe Dunăre pe o lungime de 6 kilometri

  • O poluare s-a produs pe Dunăre pe o lungime de 6 kilometri până la ecluza Porţile de Fier I, a anunţat marţi seara Administraţia Naţională Apele Române.
  • Din primele date, este vorba despre irizaţii petroliere care se întind de la km fluvial 936 până la ecluza hidrocentralei.
  • Reprezentanţii Apelor Române spun că au fost anunţaţi de poliţiştii de frontieră care s-au aflat într-o misiune în zonă.

O poluare s-a produs pe Dunăre pe o lungime de 6 kilometri până la ecluza Porţile de Fier I, a anunţat marţi seara Administraţia Naţională Apele Române.

Din primele date, este vorba despre irizaţii petroliere care se întind de la km fluvial 936 până la ecluza hidrocentralei.

Reprezentanţii Apelor Române spun că au fost anunţaţi de poliţiştii de frontieră care s-au aflat într-o misiune în zonă.

O echipa de la Apele Române s-a deplasat imediat la faţa locului şi a prelevat probe de apă pentru a stabili sursa poluării. Totodată, reprezentanţii Hidroelectrica au montat în cursul serii un baraj absorbant pentru stoparea poluării.

„Echipele noastre monitorizează în continuare evoluţia situaţiei de la faţa locului, în amonte şi în aval de Hidrocentrala Porţile de Fier I” , anunţă Apele Române.

The post Poluare cu petrol pe Dunăre pe o lungime de 6 kilometri appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 40 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30458 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code