Liviu Alexa a dat-o în infracțiuni contra ordinii publice din nou

Pe data de 7 Ianuarie 2022 numitul Alexa Liviu Doru Alin s-a dezlănțuit în înjurături la adresa Conducerii Spitalului Clinic Municipal de urgență Cluj Napoca. Acest act a fost comis pe rețeaua socială Facebook. Liviu Alexa este utilizatorul portalului cu nume asemănător cu al nostru, ziardecluj.ro, „patron” al NCN și alte afaceri dar nici una pe numele său. Mai jos captura de ecran care constituie probă materială directă alături de arhiva din baza de date de la Facebook Romania e care o pot obține autoritățiile. 

Potrivit art. 371 Cod Penal Fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Se pare că acest individ are învoire de la IPJ Cluj și de la parchetele locale să înjure pe cine dorește și să comită infracțiuni împotriva oricui dorește.

Pe data de 30 Noiembrie același „infractor” a înjurat pe pastorul lutheran Leontiuc Marius Sebastian calificând Biserica Protestantă Evanghelică ca „inventată de un infractor debil mintal”. Abilitatea și liniștea în care își desfășoară nestingherit faptele penale dovedesc că la Cluj avem de a face cu un focar cumplit de corupție nerezolvat la nivel de sistem.

Procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu ofițerii BCCO cercetează totuși acțiuni ale grupului infracțional condus de Alexa liviu Doru Alin în dosarul 440/D/P/2021.

Și mai știm

Mișu. Mișu Vidjean – Zrenjanin Serbia pentru ZIARdeCLUJ.eu

Share this:

(Visited 121 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 26758 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code