LIVE UPDATE. VIDEO. Război în Israel, ziua 45. Biden: „Cred că în curând se va ajunge la un acord privind eliberarea ostaticilor din Gaza”/ Președintele german va vizita Israelul pentru discuții cu omologul israelian săptămâna viitoare

  • Negocierile „se apropie de final” privind eliberarea ostaticilor deținuți de Hamas, afirmă Casa Albă.
  • Hamuda Shamala, un inginer de aplicații de internet la Ministerul Sănătății Hamas: Am văzut cum ascund rachete și arme în saltele.
  • Președintele german va vizita Israelul pentru discuții cu omologul israelian săptămâna viitoare.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Național de Securitate, John Kirby, a declarat luni că negociatorii „se apropie de finalul” negocierilor privind eliberarea ostaticilor – dar a refuzat să detalieze detaliile unui potențial acord.

De asemenea, el a refuzat să comenteze imaginile de pe camerele de supraveghere care, potrivit Israelului, arată cum doi ostatici sunt mutați prin spitalul Al-Shifa din Gaza la 7 octombrie.

„Știu că toată lumea este interesată de cifre și de cine vor fi. Lucrăm la asta literalmente în timp real cu ambele părți. Așadar, cred că este mai bine dacă nu fac speculații despre cum va arăta acel grup. Evident, ne concentrăm asupra cetățenilor americani despre care știm că sunt ținuți ostatici și vrem să fie eliberați, toți, toți ar trebui să fie eliberați acum”, a declarat Kirby, întrebat de MJ Lee de la CNN dacă unii dintre cei care ar putea fi eliberați ar fi cetățeni americani.

The post LIVE UPDATE. VIDEO. Război în Israel, ziua 45. Biden: „Cred că în curând se va ajunge la un acord privind eliberarea ostaticilor din Gaza”/ Președintele german va vizita Israelul pentru discuții cu omologul israelian săptămâna viitoare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Paun Mihaela

Share this:

(Visited 20 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29672 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code