FOTO. Cum se vede din spațiu războiul din Ucraina. Imaginile surprinse din satelit

  • Imaginile din satelit oferă o altă perspectivă asupra situației din Ucraina.
  • Imaginile companiei americane Planet arată un nor de fum care se ridică din Baza Aeriană Chuhuiv, în apropierea orașului Kharkiv, Ucraina.

De mai bine de 17 ore, trupele ruse se deplasează în Ucraina, iar în mai multe orașe ucrainene au avut loc atacuri. Iar imaginile din satelit oferă o altă perspectivă asupra situației din Ucraina.

Imaginile companiei americane Planet arată un val întunecat de fum care se ridică din Baza Aeriană Chuhuiv, care se află în apropierea orașului Kharkiv, Ucraina. Baza aeriană ar fi fost lovită de o rachetă, scrie CNBC.

Imaginile din satelit arată un pană întunecat de fum care se ridică din Baza Aeriană Chuhuiv în afara Harkivului, Ucraina, pe 24 februarie 2022.
SURSĂ: Planet Labs PBC

Imaginile din satelit cu invazia trupelor ruse sunt limitate, deoarece norii afectează capacitatea de a surprinde din spațiu atacurile și mișcările trupelor, în special în partea de sud a Ucrainei.

Imaginile din satelit capturate pe 24 februarie 2022 arată acoperirea norilor peste o mare parte a Ucrainei.
SURSĂ: NOAA

The post FOTO. Cum se vede din spațiu războiul din Ucraina. Imaginile surprinse din satelit appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30155 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code