Consilier al lui Zelenski: Războiul din Ucraina este puțin probabil să se încheie până în primăvară

razboi Ucrainarazboi Ucraina

  • Andriy Yermak, șeful biroului președintelui Volodimir Zelenski, este de părere că este puțin probabil ca Ucraina să reușească să pună capăt războiului declanșat de Rusia până în primăvara anului viitor.
  • Acest război este în curs de desfășurare și nu sunt pregătit să numesc ziua și ora exactă în care vom învinge”, a spus el.
  • Potrivit acestuia, contrar previziunilor negative privind rezistența Ucrainei la începutul invaziei, acum majoritatea oamenilor din lume sunt convinși de victoria sa inevitabilă.

Andriy Yermak, șeful biroului președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, este de părere că este puțin probabil ca Ucraina să reușească să pună capăt războiului declanșat de Rusia până în primăvara anului viitor. Potrivit unui corespondent Ukrinform, Yermak a declarat acest lucru într-un discurs la Forumul Internațional de Securitate de la Halifax, comentând o declarație a ministrului adjunct al Apărării din Ucraina, Volodimir Havrylov, potrivit căreia forțele ucrainene ar putea fi din nou în Crimeea până la sfârșitul lunii decembrie, iar întregul război cu Rusia se va încheia până în primăvară”.

Sună ca și cum această frază a ministrului adjunct al Apărării din Ucraina este un vis. Desigur, milioane de ucraineni visează ca acest război să se încheie cât mai curând posibil. Cu toate acestea, eu voi fi mai realist”, a declarat Yermak.

El a reamintit că anul acesta Ucraina a obținut succese pe câmpul de luptă, eliberând Herson și avansând în direcția Harkov. Cu toate acestea, acest război este în curs de desfășurare și nu sunt pregătit să numesc ziua și ora exactă în care vom învinge. Dar acest lucru se va întâmpla cu siguranță”, a spus el.

Potrivit acestuia, contrar previziunilor negative privind rezistența Ucrainei la începutul invaziei, acum majoritatea oamenilor din lume sunt convinși de victoria sa inevitabilă. În fiecare zi, în fiecare minut, facem tot ce putem pentru a ne asigura că victoria noastră comună cu partenerii noștri va avea loc cât mai curând posibil”, a declarat Yermak.

The post Consilier al lui Zelenski: Războiul din Ucraina este puțin probabil să se încheie până în primăvară appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30723 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code