Cine este editorul Horea Șoica și cum poate fi dat în judecată?


Mulți oameni de afaceri, multe persoane publice sau private tăvălite public în oprobriu pe portalul Realitatea TV Cluj și mai nou pe portalul stiridecluj.ro, toate aceste materiale purtând semnătura domnului Horea Șoica (foto, facebook). „Nu știu ce să fac mi s-au prăbușit afacerile, nu văd o adresă de contact a portalului stiridecluj.ro, am toate argumentele să-l dau în judecată pe domnul Șoica dar ce să fac? Nu găsesc nici o adresă, pierd zilnic bani, sunt la capătul puterilor” arată un domn din Cluj-Napoca cu psihicul la pământ.

Și eu am avut interacțiune cu domnul Șoica care mă numește țepar pe internet pentru probleme de peste un deceniu și jumătate. L-am rugat să radieze sintagma însă domnul Șoica nu cunoaște calea dialogului ignorând orice l-am rugat.

Domnul Șoica s-a fotografiat foarte des cu domnul Boc și domnul Apostu, cel din urmă fiind și condamnat la închisoare pentru corupție. De asemenea gurile rele susțin că polițistul judiciar DNA Tătar Valentin care și el a fost condamnat la închisoare, a furnizat domnului Șoica informații din dosarele DNA. Domnul Tătar Valentin a fost condamnat singur în dosar, ca și când fapta sa de coparticipație se înfăptuiește singular cu un singur participant. Desigur divulgarea secretului profesional este o faptă dar mita încasată de la jurnaliști, că doar informațiile nu erau date gratuit.

În fine, revenind la domnul Șoica Horea cu voce de tenor, și la portalul de știri stiridecluj.ro. Acest portal nu este un portal chiar personal cum este cel pe care publicăm noi știri, ci în spatele lui stiridecluj.ro se află o companie cu sediul în Municipiul Cluj-Napoca, Aleea BIZUŞA, Nr. 4, Apartament 7, Județ Cluj

Detalii de identificare DHC MEDIA NET SRL
Nume firmă DHC MEDIA NET SRL
Cod Unic de Înregistrare 28981597
Nr. Înmatriculare J12/2079/2011
EUID ROONRC.J12/2079/2011
Data înfiinţării 2011
Sediu: Municipiul Cluj-Napoca, Aleea BIZUŞA, Nr. 4, Apartament 7, Județ Cluj

Acestea sunt datele publice pe care le găsiți pe Google. Așa că, domnul Șoica nu trebuie privit ca un simplu blogger ci aceste știri sunt agrenate de un SRL care poate răspunde în solidar cu dânsul. Există deci adresă unde să fie citat și domnul Șoica și compania. Cei care ați fost prejudiciați de acest domn, puteți să acționați firma și pe dânsul în acțiune delictuală sau alte ațiuni civile, noi v-am oferit informațiile necesare ale SRL-ului, informații publice de altfel.

Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 1.007 times, 1 visits today)
Despre Leontiuc Marius 1437 de articole
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code