Atenție clujeni ! Websiteurile din Cluj care pretind 200.000 unici/zi sunt o ȚEAPĂ

Foarte mulți oameni de afaceri din Cluj cad în plasa unor escroci din breaslă, care pretind că au atâția cititori cât jumătate din populația Clujului. Unii reușesc să și ofere date analytics în acest sens. În realitate aceste websiteuri de Cluj sunt clienți ai traficului falsificat cu boți, trafic plătit de aceștia.

Dacă sunteți patron de firmă, doriți ca reclama dvs. să fie văzută de 100.000 de roboți sau de 10.000 de unici persoane reale?
Nu există cititori de Cluj care să ajungă la un asemenea număr, iar un website care pretinde că are cititori din România întreagă mai mulți decât MEDIAFAX deși oferă informații de nișă din Cluj, este un website mincinos guvernat de niște mincinoși.

Cum vă dați seama că în fața dvs. se află escroci chiar dacă sunt jurnaliști de prestigiu?
Websiteurile lor nu au contoare de trafic la vedere, sau au un singur contor de trafic manipulabil cum este trafic.ro despre care se spune (nu știm dacă e adevărat) că pentru bani falsifică datele. Întodeauna un website de încredere are cel puțin două contoare de trafic la vedere, independente de site. În acest fel nu veți fi păcăliți atunci când plătiți un banner de publicitate.

Rețineți un aspect foarte important ! Nici un website din Cluj nu va depăși vreodată mai mult de 50.000 de cititori unici reali, restul sunt roboți plătiți de pe simpletraffic sau alte asemenea soluții.

Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 185 times, 1 visits today)
Despre Leontiuc Marius 1476 de articole
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code