CEO-ul Pfizer a fost depistat pozitiv pentru a doua oară la testul COVID

  • FDA a autorizat vaccinurile de rapel actualizate ale Pfizer și Moderna care vizează subvariantele BA.4 și BA.5.
  • Bourla a primit patru doze de vaccin COVID dezvoltat de Pfizer.
  • O agenție federală de sănătate a declarat în această săptămână că au fost trimise peste 25 de milioane de doze din așa-numitele vaccinuri bivalente.

Directorul general al Pfizer, Albert Bourla, a declarat sâmbătă că a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Mă simt bine și nu am simptome, a declarat Bourla într-un comunicat. Bourla, în vârstă de 60 de ani, a contactat în luna august COVID și a început un tratament cu Paxlovid, tratamentul antiviral oral COVID-19 al companiei. citeste mai departe

Paxlovid este un medicament antiviral care este utilizat pentru a trata persoanele cu risc ridicat, cum ar fi pacienții în vârstă. Bourla a primit patru doze de vaccin COVID dezvoltat de Pfizer și partenerul său german BioNTech.

Șeful executivului a declarat că nu a luat încă noul rapel bivalent. Dezvoltate de Moderna și de echipa Pfizer și BioNTech, noile așa-numite vaccinuri bivalente au ca scop abordarea subvariantelor BA.5 și BA.4 Omicron, care reprezintă 84,8% și, respectiv, 1,8% din toate variantele circulante în Statele Unite, pe baza celor mai recente date.

Nu am făcut încă noul vaccin de rapel bivalent, deoarece am urmat liniile directoare ale CDC de a aștepta trei luni de la precedentul meu caz de COVID, care a avut loc la mijlocul lunii august, a adăugat Bourla.

În august, FDA a autorizat vaccinurile de rapel actualizate ale Pfizer și Moderna care vizează subvariantele BA.4 și BA.5 Omicron dominante. O agenție federală de sănătate a declarat în această săptămână că au fost trimise peste 25 de milioane de doze din așa-numitele vaccinuri bivalente. Acestea au constat în cea mai mare parte din vaccinul Pfizer/BioNTech, în timp ce producția vaccinului Moderna se intensifică.

The post CEO-ul Pfizer a fost depistat pozitiv pentru a doua oară la testul COVID appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31071 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code