Allegra Stratton a demisionat plângând în urma scandalului legat de petrecerea de Crăciun: „Voi regreta aceste remarci pentru tot restul vieții mele”

November 12, 2020, London, London, UK: London, UK. Government spokesperson Allegra Stratton departs 10 Downing Street. (Credit Image: © George Cracknell Wright/London News Pictures via ZUMA Wire)November 12, 2020, London, London, UK: London, UK. Government spokesperson Allegra Stratton departs 10 Downing Street. (Credit Image: © George Cracknell Wright/London News Pictures via ZUMA Wire)

  • Într-o declarație transmisă jurnaliștilor și citită echipelor de televiziune în fața locuinței sale, fosta secretară de presă a lui Boris Johnson a declarat că regretă profund că a glumit cu ceilalți colaboratori ai cabinetului în timpul unei repetiții pentru un plan abandonat ulterior de a filma conferințele de presă de pe Downing Street.
  • Poporul britanic a făcut sacrificii imense în lupta împotriva Covid 19. Mă tem acum că declarațiile mele din videoclipul difuzat la 20 decembrie ar fi putut deveni o distragere a atenției împotriva acestei lupte”, a declarat ea.
  • „Comentariile mele păreau să ia în derâdere regulile, reguli pe care oamenii făceau totul pentru a le respecta. Aceasta nu a fost niciodată intenția mea. Voi regreta acele remarci pentru tot restul vieții mele și îmi exprim scuzele mele profunde față de voi toți pentru ele.”

Purtătorul de cuvânt al guvernului pentru summitul climatic a fost surprinsă într-o filmare în care glumește despre petrecerea din perioada de izolare de anul trecut, informeaza The Guardian.

Allegra Stratton a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al guvernului pentru summitul climatic Cop26, după ce a apărut o filmare în care aceasta glumește despre o petrecere pe Downing Street în timpul aplicării regulilor de izolare din luna decembrie a anului trecut.

Într-o declarație transmisă jurnaliștilor și citită echipelor de televiziune în fața locuinței sale, fosta secretară de presă a lui Boris Johnson a declarat că regretă profund că a glumit cu ceilalți colaboratori ai cabinetului în timpul unei repetiții pentru un plan abandonat ulterior de a filma conferințele de presă de pe Downing Street.

Poporul britanic a făcut sacrificii imense în lupta împotriva Covid 19. Mă tem acum că declarațiile mele din videoclipul difuzat la 20 decembrie ar fi putut deveni o distragere a atenției împotriva acestei lupte”, a declarat ea.

„Comentariile mele păreau să ia în derâdere regulile, reguli pe care oamenii făceau totul pentru a le respecta. Aceasta nu a fost niciodată intenția mea. Voi regreta acele remarci pentru tot restul vieții mele și îmi exprim scuzele mele profunde față de voi toți pentru ele.”

Susținând că este în continuare mândră de munca sa în cadrul Cop26, Stratton a spus: „Înțeleg furia și frustrarea pe care o simt oamenii. Tuturor celor care au pierdut persoane dragi, au îndurat o singurătate intolerabilă și s-au luptat cu afacerile lor – îmi pare rău și în această după-amiază i-am înaintat demisia mea prim-ministrului.”

The post Allegra Stratton a demisionat plângând în urma scandalului legat de petrecerea de Crăciun: „Voi regreta aceste remarci pentru tot restul vieții mele” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30476 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code