Un sondaj de opinie relevă nivelul de încredere a publicului rus în Vladimir Putin

Discursul președintelui Vladimir Putin la reuniunea Clubului internațional de discuții„ Valdai". Textul integralDiscursul președintelui Vladimir Putin la reuniunea Clubului internațional de discuții„ Valdai". Textul integral

  • Procentul de încredere a cetățenilor ruși în președintele Vladimir Putin a scăzut cu 0,3% și s-a situat la 80,1%, potrivit Centrului de Cercetare a Opiniei Publice din întreaga Rusie.
  • Cifrele de evaluare pozitivă pentru premier și guvernul rus au fost de 53,1% (+0,7%) și, respectiv, 50,3% (-1,8%)”, subliniază raportul.
  • Sondajul a mai arătat că nivelul de susținere pentru partidul Rusia Unită a fost de 40,3%.

Procentul de încredere a cetățenilor ruși în președintele Vladimir Putin a scăzut cu 0,3% și s-a situat la 80,1%, potrivit Centrului de Cercetare a Opiniei Publice din întreaga Rusie, care a publicat rezultatele unui sondaj realizat în perioada 24-30 octombrie în rândul a 1.600 de respondenți cu vârsta de peste 18 ani.

Întrebați despre încrederea în Putin, 80,1% dintre respondenți au răspuns pozitiv (-0,3% în cursul săptămânii), iar rata de aprobare a activității președintelui rus a fost de 76,5% (-0,4% în cursul săptămânii)”, au precizat cei care au realizat sondajul.

Cifrele de evaluare pozitivă pentru premier și guvernul rus au fost de 53,1% (+0,7%) și, respectiv, 50,3% (-1,8%)”, subliniază raportul. Mihail Mișușin a fost creditat de 63,4% dintre respondenți (+0,9% în cursul săptămânii).

De asemenea, cei chestionați și-au exprimat încrederea în șefii diferitelor fracțiuni parlamentare. Liderul Partidului Comunist din Rusia (CPRF), Gennady Zyuganov, a fost creditat de 33% dintre respondenți (-0,1%), Serghei Mironov, liderul partidului O Rusie Justă – Pentru Adevăr, a primit 28,6% (-0,3%), liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia (LDPR), Leonid Slutsky, a obținut 15,8% (+1,8%), iar liderul partidului Poporul Nou, Alexey Nechaev, a obținut 8,4% (+1,3%).

Sondajul a mai arătat că nivelul de susținere pentru partidul Rusia Unită a fost de 40,3% (-0,3%), iar CPRF a fost susținut de 9,9% (-1,2%). LDPR a obținut 8,6% (+0,4%), O Rusie Justă – Pentru Adevăr a fost susținut de 6,1% (+0,2%), iar cifrele partidului Noul Popor au ajuns la 4,2% (-0,3%).

The post Un sondaj de opinie relevă nivelul de încredere a publicului rus în Vladimir Putin appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 15 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31047 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code