Scenariul pus la cale de un curier din Constanţa care a furat 80.000 lei din maşina de serviciu

  • Un curier din Constanţa a înscenat un furt din maşina sa de serviciu.
  • El a sunat la Poliţie pentru a anunţa că din maşină au dispărut 80.000 de lei, însă suma fusese furată chiar de către reclamant.
  • Poliţia Constanţa a constatat apoi că plângerea nu este reală.

Un curier din Constanţa a înscenat un furt din maşina sa de serviciu. El a sunat la Poliţie pentru a anunţa că din maşină au dispărut 80.000 de lei, însă suma fusese furată chiar de către reclamant.

Poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi, la sfârşitul lunii septembrie, de către un bărbat de 50 de ani, că în noaptea de 27/28 septembrie persoane necunoscute au spart geamul maşinii sale de serviciu, parcată în oraşul Constanţa, şi au furat o sacoşă cu 80.000 de lei, reprezentând încasările unei firme de curierat cu care colabora bărbatul.

Poliţia Constanţa a constatat apoi că plângerea nu este reală.

„Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul în cauză şi-a însuşit, în interes personal, suma de 80.000 de lei, acesta fiind cel care, de fapt, a spart geamul autoutilitarei, în vederea producerii de probe nereale”, informează IPJ Constanţa.

Miercuri a avut loc o percheziţie la locuinţa bărbatului, acesta fiind apoi audiat şi reţinut pentru 24 de ore pentru inducere în eroare a organelor judiciare şi delapidare. Joi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunerea de control judiciar.

The post Scenariul pus la cale de un curier din Constanţa care a furat 80.000 lei din maşina de serviciu appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31002 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code