Vârstnici din Bucureşti înşelaţi de medici. Cum profitau aceştia de pensionari

Medic de familie din Elveția: Este datoria unui doctor să trateze COVID-19. Aici, statul nu îți dă nimicMedic de familie din Elveția: Este datoria unui doctor să trateze COVID-19. Aici, statul nu îți dă nimic

  • Mai mulţi vârstnici au fost înşelaţi de medici de biorezonanţă.
  • Bătrânii erau păcăliţi cu privire la starea lor de sănătate şi li se vindeau aparate „minune”, la preţuri exorbitante.
  • Un concentrator de oxigen era vândut cu 15.000, când pe piaţă preţul este de 4.000 de lei.

Mai mulţi vârstnici au fost înşelaţi de medici de biorezonanţă. Bătrânii erau păcăliţi cu privire la starea lor de sănătate şi li se vindeau aparate „minune”, la preţuri exorbitante. Un concentrator de oxigen era vândut cu 15.000, când pe piaţă preţul este de 4.000 de lei.

Poliţiştii din Bucureşti au făcut joi 7 percheziţii la sediul unei societăţi comerciale din Sectorul 6, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru înşelăciune şi complicitate la înşelăciune, în formă continuată.

Din probatoriul de până acum reiese că persoanele vătămate erau induse în eroare de către reprezentanţii societăţii comerciale, cu privire la starea lor precară de sănătate, iar în acest context erau determinate să cumpere aparatură nereglementată, din domeniul medical, la preţuri supraevaluate, informează Poliţia Capitalei.

Prejudiciul în cauză se ridică la peste 150.000 de lei.15 persoane au fost duse la audieri, cercetările fiind continuate. Conform unor surse din anchetă, un administrator a înfiinţat mai multe societăţi comerciale unde funcţiona clinica respectivă şi viza persoane în vârstă cu probleme de sănătate. A făcut campanii de promovare atât în mediul online, cât şi în pieţe şi parcuri.

Pretinşi medici de biorezonanţă le făceau investigaţii şi le evaluau starea de sănătate, apoi le recomandau echipamentele respective. Aduceau echipamente medicale, saltele, inele cu laser, aparate care îmbunătăţesc respiraţia şi le prezentau drept aparate minune care îmbunătăţesc viaţa persoanelor în vârstă.

Un concentrator de oxigen l-au vândut cu 15.000 în condiţiile în care unul pe piaţă se găseşte cu aproape 4.000 de lei. Aparatul laser îl vindeau cu 5.000 de lei, iar pe piaţa este 500 de lei. Body laser au vândut cu 40.000 de lei, pe piaţa erau 500 – 1000 de lei. Până acum, spun sursele citate, 9 persoane au depus plângeri, însă numărul victimelor este mult mai mare.

The post Vârstnici din Bucureşti înşelaţi de medici. Cum profitau aceştia de pensionari appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 20 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31002 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code