Un german a fost condamnat la închisoare pe viață pentru că a ucis un casier în urma unui scandal pentru că nu purta mască de protecție

barbat-arestatbarbat-arestat

  • Inițial, bărbatul a refuzat să poarte mască și a părăsit benzinăria.
  • Acuzatul s-a întors purtând o mască, dar a tras-o în jos când s-a apropiat de casier.
  • După un alt scurt schimb de replici, l-a împușcat în cap.

Un tribunal german a condamnat astăzi un bărbat în vârstă de 50 de ani la închisoare pe viață pentru că anul trecut a ucis un angajat al unei benzinării care a insistat să respecte regulile și să poarte o mască de protecție în timpul pandemiei COVID-19, a anunțat astăzi presa germană.

Împușcăturile din orașul Idar-Oberstein, situat în vestul țării, din cauza restricțiilor legate de pandemie, i-au șocat pe germani într-un moment în care existau temeri că adepții negării coronavirusului se îndreaptă spre violență.

Agenția germană de știri dpa și alte mass-media au declarat că tribunalul l-a găsit pe acuzat, identificat doar ca Mario N., în conformitate cu legile privind protecția vieții private, vinovat de crimă și l-a condamnat la închisoare pe viață.

Acesta recunoscuse că l-a ucis pe lucrătorul de 20 de ani al benzinăriei, dar a pledat pentru omor prin imprudență cu vinovăție limitată. Un expert găsise o cantitate de alcool în sângele său. Procurorii au declarat că angajatul benzinăriei îi ceruse bărbatului să respecte regulile și să poarte o mască de protecție în timp ce plătea berea.

După ce inițial a refuzat să facă acest lucru și a părăsit benzinăria, acuzatul s-a întors purtând o mască, dar a tras-o în jos când s-a apropiat de casier și, după un alt scurt schimb de replici, l-a împușcat în cap.

Victima a murit imediat, iar Mario N. s-a predat ulterior la o secție de poliție, spunând că măsurile de combatere a coronavirusului îi provocau stres. Nimeni de la tribunalul din Bad Kreuznach nu a fost disponibil imediat pentru a confirma hotărârea.

The post Un german a fost condamnat la închisoare pe viață pentru că a ucis un casier în urma unui scandal pentru că nu purta mască de protecție appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30494 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code