Un bărbat înarmat a lansat un schimb de focuri mortal la un magazin Walmart din SUA. Șapte persoane au fost ucise

  • Departamentul de poliție nu a răspuns imediat la o solicitare a Reuters pentru comentarii suplimentare.
  • Într-o actualizare inițială, poliția spusese că, potrivit ofițerului de informații publice Leo Kosinski, credea că mai puțin de 10 persoane au fost ucise.
  • Kosinski a declarat că poliția nu știe dacă trăgătorul era angajat al Walmart.

Șapte persoane au fost ucise și mai multe rănite într-un schimb de focuri într-un magazin Walmart din Chesapeake, Virginia, în noaptea de marți spre miercuri, au anunțat autoritățile, la doar câteva zile după ce un bărbat înarmat a ucis cinci persoane și a rănit 17 într-un club de noapte LGBTQ din Colorado.

Orașul Chesapeake a confirmat decesele într-un tweet la începutul zilei de miercuri, citând poliția orașului. Într-o actualizare inițială, poliția spusese că, potrivit ofițerului de informații publice Leo Kosinski, credea că mai puțin de 10 persoane au fost ucise.

La momentul respectiv, poliția încă mai căuta victime, care ar putea fi rănite sau care se aflau în interiorul magazinului foarte mare”, cu multe ascunzători, a precizat acesta. Vrem să ne asigurăm că toată lumea a fost găsită”, a spus el.

El a adăugat că poliția crede că a existat un singur trăgător, care a fost ucis. Poliția nu a oferit până în prezent niciun detaliu despre presupusul trăgător, dar mai multe instituții media l-au identificat ca fiind un manager al magazinului. Kosinski a declarat că poliția nu știe dacă trăgătorul era angajat al Walmart.

Poliția nu a precizat dacă trăgătorul a murit din cauza rănilor autoprovocate. Ei cred că împușcăturile au avut loc în interiorul magazinului, dar au precizat că un cadavru a fost găsit afară. Kosinski a mai spus că nu s-au tras focuri de armă spre poliție din câte știe el. Cred că împușcăturile se opriseră când a sosit poliția”.

Sângerarea de marți a fost cel mai recent episod de violență armată din Statele Unite, care a alimentat dezbaterea privind restricții mai stricte asupra accesului la arme. O conferință de presă ca răspuns la împușcăturile de la Walmart va avea loc miercuri la ora locală 8.00, ora 8.00, a anunțat orașul Chesapeake pe Twitter.

Walmart a afirmat într-o declarație la începutul zilei de miercuri că este șocat” de violențele comise și că lucrează îndeaproape cu forțele de ordine. Un purtător de cuvânt al Spitalului General Sentara Norfolk a declarat pentru postul de televiziune WAVY că cinci pacienți erau tratați acolo.

Șocat de rapoartele despre încă un atac armat în masă, de data aceasta la un Walmart din Chesapeake. Voi monitoriza îndeaproape evoluția situației”, a scris miercuri pe Twitter senatorul de Virginia Mark Warner. Departamentul de poliție nu a răspuns imediat la o solicitare a Reuters pentru comentarii suplimentare.

The post Un bărbat înarmat a lansat un schimb de focuri mortal la un magazin Walmart din SUA. Șapte persoane au fost ucise appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29852 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code