Ucraina a încercat să-l ucidă pe un general de elită al lui Putin într-un atac secret, în pofida avertismentului SUA

  • Ucraina a fost avertizată de către oficialii Statelor Unite să nu-l ucidă pe unul dintre cei mai importanți generali ai președintelui rus Vladimir Putin.
  • Generalul Gerasimov este unul dintre oamenii de top ai lui Putin și l-a ajutat să organizeze marea majoritate a planurilor de luptă ale țării în Ucraina.
  • Potrivit minuris.com, 396.000 de soldați din prima linie au fost pierduți în luptă – dintre care aproape 100.000 au fost uciși.

Ucraina a fost avertizată de către oficialii Statelor Unite să nu-l ucidă pe unul dintre cei mai importanți generali ai președintelui rus Vladimir Putin. În timpul războiului din Ucraina, Rusia a pierdut mai mulți dintre cei mai importanți lideri ai săi, care au fost desfășurați pe linia frontului.

Un oficial american anonim a declarat pentru New York Times că Ucraina a încercat să convingă SUA să o ajute cu misiuni secrete, în spatele ușilor închise, pentru a ucide mai mulți generali importanți. Cu toate acestea, oficialul american a afirmat: Le-am spus să nu o facă. Am spus: Hei, asta e prea mult””.

Oficialul a afirmat că generalul vizat era Valery Gerasimov. Statele Unite au aflat că Gerasimov mergea pe linia frontului pentru a afla de ce sunt uciși atât de mulți lideri de vârf și au transmis aceste informații Ucrainei – cu toate acestea, nu au vrut să înceapă un război cu Rusia, așa că au refuzat să-l ucidă.

Generalul Gerasimov este unul dintre oamenii de top ai lui Putin și l-a ajutat să organizeze marea majoritate a planurilor de luptă ale țării în Ucraina. Cu toate acestea, Ucraina a ignorat avertismentele din partea SUA, a aflat unde se afla și a lansat un atac asupra poziției sale – câteva zeci de soldați ruși au fost uciși, dar nu și generalul.

De asemenea, comandantul unei unități rusești a afirmat că aproximativ 70% din echipa sa a murit sau a fugit. Acesta a declarat: „În tot acest timp, nu s-a schimbat nimic. Ei nu au învățat – nu au tras nici o concluzie din greșelile lor. Nimeni nu va rămâne în viață. Într-un fel sau altul, o armă sau alta te va ucide.”

Potrivit minuris.com, care susține că deține cifre exacte privind pierderile rusești în Ucraina, 396.000 de soldați din prima linie au fost pierduți în luptă – dintre care aproape 100.000 au fost uciși. Aproape 300.000 au fost răniți în lupte atât de grav încât nu mai pot lupta, în timp ce 1.000 dintre ei au fost capturați ca prizonieri de război.

The post Ucraina a încercat să-l ucidă pe un general de elită al lui Putin într-un atac secret, în pofida avertismentului SUA appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 27 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29837 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code