Toate grădinițele, școlile și after-shool-urile private se închid în vacanța de două săptămâni. Arafat: Creșele sunt singurele exceptate

sala de clasasala de clasa

UPDATE. Arafat: Creșele sunt singurele exceptate

Secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, a spus că singurele exceptate de la măsură sunt creșele. În rest, toate unitățile școlare se închid, de luni.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Toate grădinițele, școlile și after-shool-urile private se închid în vacanța de două săptămâni, a propus, vineri,  Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU).

„Se suspendă activitățile care impun prezența fizică a antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în toate unitățile de învățământ privat, inclusiv în cele cuprinse în Registrul special al organizațiilor furnizoare de educație care organizează și desfășoară pe teritoriul României activități de învățământ corespunzătoare unui sistem educațional din altă țară, pentru perioada 25.10.2021-05.11.2021.

Se propune suspendarea activităților cu prezența fizică la nivelul tuturor unităților sau operatorilor economici care desfășoară activități tip after-school, în perioada 25.10.2021-05.11.2021”, prevede articolul 8 al setului de măsuri propuse de CNSU.

CNSU a propus, vineri, ca indiferent de rata de incidență din localitate să se impună restricții de ciruclație de la ora 22.00. În plus, în centre comerciale sau la evenimente, accesul este permis în baza certificatului verde.

Hotarare CNSU Masuri Nr 91 Din 22 10 2021 Final v2 by Otilia Serescu on Scribd

The post Toate grădinițele, școlile și after-shool-urile private se închid în vacanța de două săptămâni. Arafat: Creșele sunt singurele exceptate appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)
Despre Leontiuc Marius 1437 de articole
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY