Sunak: Marea Britanie se confruntă cu o „provocare economică profundă. Avem nevoie de stabilitate și de unitate”

Sunak afirmă că Marea Britanie se confruntă cu "provocări economice profunde" şi vrea "stabilitate"Sunak afirmă că Marea Britanie se confruntă cu "provocări economice profunde" şi vrea "stabilitate"

  • Rishi Sunak, noul lider al Partidului Conservator britanic şi viitor prim-ministru, a afirmat că Marea Britanie se confruntă cu „provocări economice profunde” şi a pledat pentru „stabilitate şi unitate” .
  • Rishi Sunak a salutat performanţele premierului demisionar Liz Truss, notând că aceasta s-a confruntat cu „circumstanţe excepţional de dificile” .
  • „Marea Britanie este o naţiune măreaţă, dar nu există niciun dubiu că se confruntă cu provocări economice majore. Acum avem nevoie de stabilitate şi unitate.” , a subliniat Rishi Sunak.

Rishi Sunak, noul lider al Partidului Conservator britanic şi viitor prim-ministru, a afirmat că Marea Britanie se confruntă cu „provocări economice profunde” şi a pledat pentru „stabilitate şi unitate” .

Rishi Sunak a salutat performanţele premierului demisionar Liz Truss, notând că aceasta s-a confruntat cu „circumstanţe excepţional de dificile” .

„Marea Britanie este o naţiune măreaţă, dar nu există niciun dubiu că se confruntă cu provocări economice majore. Acum avem nevoie de stabilitate şi unitate.

Iar cea mai mare prioritate a mea va fi să unesc partidul şi ţara, deoarece aceasta este singura modalitate de a depăşi provocările cu care ne confruntăm şi de a construi un viitor mai bun şi mai prosper pentru copiii şi nepoţii noştri” , a declarat Rishi Sunak, citat de postul de televiziune Sky News şi de cotidianul The Guardian.

Mă angajez să vă slujesc cu integritate şi modestie şi voi lucra permanent pentru a le oferi rezultate cetăţenilor britanici” , a subliniat Rishi Sunak, care urmează să fie instalat în funcţia de prim-ministru, probabil marţi.

The post Sunak: Marea Britanie se confruntă cu o „provocare economică profundă. Avem nevoie de stabilitate și de unitate” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28563 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code