Flux Stiri

Sub lupa profiler-ului „Dr.P.”: Încăpățânatul Orban și narcisistul Cîțu se bat să-i conducă pe români. Cine e mai potrivit pentru șefia PNL?

 • Alegerile vor avea loc sâmbătă, pe 25 septembrie.
 • Profiler-ul „Dr. P” crede că niciunul nu este potrivit să conducă.

De acum e pe față – lupta pentru șefia PNL este analizată de „Dr P” – profiler-ul care i-a analizat special pe cei doi candidați – dar a cărui identitate nu o putem dezvălui. Cei doi se bat sâmbătă pentru șefia PNL – principalul partid de guvernământ din România. Cine câștigă poate fi următorul prim-ministru.

Încăpățânatul Orban și narcisistul Cîțu se bat să-i conducă pe români. Liberalii sunt obligați să aleagă răul cel mai mic. Cîțu și Orban sunt alegeri de compromis – consideră Dr. P – care ii vede asemănători pe actualul șef de partid – Orban – și pe prim-ministrul Cîțu.

Ce au în comun Cîțu și Orban

 • Lipsiți de carismă;
 • Fără calități de lideri;
 • Fără viziune;
 • Egocentrici;
 • Nonconformiști ce iubesc muzica, unul cântă la mandolină iar celălalt este rocker.

„Lipsiți de carismă și fără calități de lideri, fără viziune și cu un stil de comunicare lemnos. Doi nonconformiști ce iubesc muzica, unul cântă la mandolină iar celălalt este rocker și se poartă ca atare, doi politicieni ce s-au remarcat prin încălcarea legii la volan”, este de părere Dr. P.

Dar asta nu e tot. Cei doi liberali mai au și alte lucruri care îi includ în aceeași categorie.

 • s-au remarcat prin încălcarea legii la volan;
 • s-au înconjurat de yesmeni și adulatori;
 • intoleranți la critică;
 • amândoi reacționează cu furie la adresa celor care îi contestă.

Amandoi s-au înconjurat de yesmeni și adulatori – de obicei persoane mai slabe, care nu le pot pune în pericol poziția, pentru că sunt personalități fragile. Intoleranți la critică, pentru că le afectează stima de sine fragilă, amândoi reacționează cu furie la adresa celor care îi contestă”, explică profiler-ul.

Dr. P. nu se oprește aici și a realizat o întreagă personalizare a tipologiilor umane pe care le întruchipează Ludovic Orban și Florin Cîțu. Individualismul îi caracterizează pe amândoi și, oricât de greu le-ar fi să recunoască, se aseamănă în multe privințe, cultul personalității fiind extrem de vizibil la ambii.

Ludovic Orban Florin Cîțu
opoziționist limbaj greoi și accesorizat cu „american slang”
narcisist moderat opoziționist
mereu nemulțumit de starea lucrurilor non-conformist
individualist narcisist
încăpățânat, hotărât egocentric
își asumă consecințele pentru acțiunile sale arogant
tentat să conteste autoritatea și regulile care nu îi convin superficial
probleme de integritate și de onestitate lipsit de empatie
exagerarea importanței de sine

Actualul președinte PNL, Ludovic Orban, este opoziționist, predispus la a intra în situații problematice. Mereu nemulțumit de starea lucrurilor, este individualist, încăpățânat, hotărât și își asumă consecințele pentru acțiunile sale. Este tentat să conteste autoritatea, dar și regulile pe care le consideră nedrepte – cele care nu servesc intereselor de moment, este punctul de vedere al luI Dr. P.

Cîțu are ca trăsătură principală narcisismul – consideră Dr. P. Egocentric, arogant, superficial, lipsit de empatie, cu un sentiment exagerat al importanței de sine. Nu își asumă răspunderea pentru greșeli, întotdeauna succesele sunt ale lui sau i se datorează lui, iar eșecurile sunt ale altora.

De altfel premierul, la 49 ani, este perceput ca tânăr și asta nu doar datorită aparenței fizice, ci și conduitei sale, care pare mai degrabă specifică adolescenților și nu unui bărbat matur de aproape 50 ani – e concluzia profiler-ului Dr. P.

The post Sub lupa profiler-ului „Dr.P.”: Încăpățânatul Orban și narcisistul Cîțu se bat să-i conducă pe români. Cine e mai potrivit pentru șefia PNL? appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)
Leontiuc Marius
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY
https://ziardecluj.eu

Ultimele

Flash Stiri Juridice și Justiție

Educația juridică a fost introdusă în Legea educației prin amendamentul fostului ministru Anisie

Dacă judecătorul Cristi Danileț este cel mai cunoscut promotor al educației juridice, senatoarea Monica Anisie, fost ministru al Educației, poate fi numită ”mama” educației juridice în școli după ce a propus amendamentul prin care ”competențele juridice” ajung în curriculumul național pentru învățământul primar și gimnazial. Proiectul de modificare a Legii educației naționale nr.1/2011 prevedea adăugarea […]

Primarul comunei Chinteni, Lucia Suciu, a primit Ordinul ”Episcop Nicolae Ivan” din partea Mitropoliei Clujului – FOTO

Incidența în Florești a scăzut sub pragul de 11 la mie! Care e situația în Cluj-Napoca?

Vlăduța Lupău a căzut în brațele lui Neymar! Super FOTO și VIDEO

Comentarii recente

Categorii