Șeful Gazprom avertizează că planurile G7 și UE de plafonare a prețurilor la gaze naturale vor duce la reduceri ale aprovizionării

  • Directorul general al companiei Gazprom reia o ameninţare similară făcută de preşedintele Vladimir Putin.
  • Conflictul din Ucraina a determinat clienţii din Uniunea Europeană să îşi reducă achiziţiile de energie rusă, în timp ce G7 şi UE încearcă să impună un plafon de preţ pentru petrolul şi gazele ruseşti.
  • O astfel de decizie unilaterală este, desigur, o încălcare a contractelor existente, ceea ce ar duce la o încetare a livrărilor” , a declarat Miller în comentarii difuzate la televiziunea de stat. 

Directorul general al companiei Gazprom reia o ameninţare similară făcută de preşedintele Vladimir Putin.

Directorul general Alexei Miller a declarat duminică că planurile de plafonare a preţului exporturilor de gaze ruseşti ar duce la oprirea livrărilor, informează Reuters.

Conflictul din Ucraina a determinat clienţii din Uniunea Europeană să îşi reducă achiziţiile de energie rusă, în timp ce G7 şi UE încearcă să impună un plafon de preţ pentru petrolul şi gazele ruseşti.

O astfel de decizie unilaterală este, desigur, o încălcare a contractelor existente, ceea ce ar duce la o încetare a livrărilor” , a declarat Miller în comentarii difuzate la televiziunea de stat. 

The post Șeful Gazprom avertizează că planurile G7 și UE de plafonare a prețurilor la gaze naturale vor duce la reduceri ale aprovizionării appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28578 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code