Scholz spune că Germania ar trebui să poată pune capăt importurilor de petrol rusesc „în acest an”

  • Scholz a declarat că este de părere că Germania va putea să oprească importul de petrol rusesc „în acest an”.
  • În timpul vizitei la Londra, într-o conferință de presă cu premierul britanic, cancelarul german a declarat că țara sa „lucrează activ” pentru a deveni independentă de petrolul rusesc.
  • Acesta a adăugat că renunțarea la gazul rusesc necesită timp, investiții și infrastructură, deși Germania avea pregătite măsuri pentru a deveni independentă de importurile de energie rusească „înainte de începerea războiului”.

Cancelarul german, Olaf Scholz, a declarat că este de părere că Germania va putea să oprească importul de petrol rusesc „în acest an”, conform CNN.

Vorbind la o conferință de presă cu premierul britanic, Boris Johnson, în timpul unei vizite la Londra, Scholz a declarat că Germania „lucrează activ” pentru a deveni independentă de importurile de petrol rusesc.

Cancelarul german a declarat că el crede că Germania va putea să pună capăt importurilor în acest an, dar a adăugat că va fi nevoie de mai mult timp pentru ca Germania să renunțe la gazul rusesc.

Renunțarea la importurile de energie rusească necesită investiții și infrastructură, a spus Scholz, adăugând că Germania a pregătit măsuri pentru a deveni independentă de importurile de energie rusească „înainte de începerea războiului, deoarece știam că această problemă va apărea”.

The post Scholz spune că Germania ar trebui să poată pune capăt importurilor de petrol rusesc „în acest an” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29858 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code