Rihanna și iubitul A$AP Rocky își arată băiețelul într-o ședință foto pe plajă

  • Rihanna, fiul ei și rapperul A$AP Rocky au fost fotografiați ca o mare familie fericită într-o ședință foto pe plajă.
  • Cuplul a fost văzut legănându-și băiețelul într-o pătură roșie și caldă, amândoi purtând ținute negre asortate.
  • Rihanna este desculță, purtând o rochie lungă și fluidă cu guler înalt, în timp ce își adoră noul fiu și iubitul ei.

Rihanna și iubitul său A$AP Rocky și-au arătat adorabilul lor băiețel într-o ședință foto uimitoare pe plajă, după ce au împărtășit imagini cu micuțul pe contul ei TikTok mai devreme astăzi.

Cuplul a fost văzut legănându-și băiețelul într-o pătură roșie caldă, ambii în ținute negre asortate, în timp ce A$AP Rocky arăta, imaginea paternității, în timp ce își ținea fiul aproape în lumina frumoasă a soarelui auriu de pe plajă.

Rihanna a putut fi văzută desculță pe malul însorit al țărmului, purtând o rochie lungă și vaporoasă cu guler înalt, cu o înfrumusețare albă, în timp ce se ocupa de noul ei fiu și de iubitul ei, aranjându-le ținutele pentru ședința foto. Rihanna a reflectat anterior asupra faptului că maternitatea este cel mai bun sentiment” și a împărtășit că este cea mai mare dragoste” pe care a cunoscut-o vreodată.

În ședința foto, cei trei sunt văzuți pregătindu-se să pozeze, în timp ce iluminatul este montat de o echipă care stă în picioare pentru fotografiile de familie. A$AP Rocky este văzut luând un moment pentru a se bucura de compania fiului său, în timp ce cei doi privesc spre ocean, împărțind zâmbete în timp ce se pregătesc.

Rihanna și-a dezvăluit sarcina atunci când a ieșit la New York, în ianuarie, alături de A$AP Rocky, cu burtica înfloritoare la vedere.

The post Rihanna și iubitul A$AP Rocky își arată băiețelul într-o ședință foto pe plajă appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 21 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31071 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code