James Cameron a comandat un studiu pentru a demonstra dacă Jack ar fi putut supraviețui în „Titanic”: „Numai unul ar fi putut”

  • Studiul din viitorul special al lui Cameron – care va coincide cu restaurarea 4K a filmului Titanic care va ajunge în cinematografe în februarie.
  • Jack trebuia să moară”, a adăugat Cameron.
  • După cum a explicat el, Nu era posibil ca amândoi să fi supraviețuit. Doar unul putea supraviețui”.

James Cameron este gata să pună capăt teoriilor fanilor despre moartea lui Jack Dawson la sfârșitul filmului Titanic pentru a se odihni”.

Legendarul cineast, în vârstă de 68 de ani, a dezvăluit într-un nou interviu acordat Postmedia, potrivit The Toronto Sun, că a comandat un studiu științific pentru a determina dacă într-adevăr a existat suficient spațiu pentru ca atât Jack, cât și Rose DeWitt Bukater să încapă pe ușa plutitoare mereu discutată după scufundarea Titanicului.

Teoria este una care a fost împărtășită de ani de zile după lansarea blockbusterului lui Cameron din 1997 – cu chiar un episod din 2013 al emisiunii Mythbusters dedicat teoriei, iar Keke Palmer a avut probleme hilare cu modul în care s-au petrecut lucrurile.

Am făcut un studiu științific pentru a pune capăt acestei povești și pentru a-i înfige un țăruș în inimă o dată pentru totdeauna”, a declarat Cameron, potrivit publicației. De atunci, am făcut o analiză criminalistică amănunțită cu un expert în hipotermie care a reprodus pluta din film și vom face o mică emisiune specială pe această temă care va apărea în februarie.”

Studiul din viitorul special al lui Cameron – care va coincide cu restaurarea 4K a filmului Titanic care va ajunge în cinematografe în februarie – a luat doi cascadori care aveau aceeași masă corporală” ca Winslet, 47 de ani, și DiCaprio, 48 de ani.

Cameron a spus că cei implicați au pus senzori peste tot pe ei și în interiorul lor și i-am pus în apă cu gheață” pentru a vedea dacă supraviețuirea era o posibilitate. După cum a explicat el, Nu era posibil ca amândoi să fi supraviețuit. Doar unul putea supraviețui”.

Jack trebuia să moară”, a adăugat Cameron. Este ca Romeo și Julieta. Este un film despre dragoste, sacrificiu și mortalitate. Dragostea se măsoară cu sacrificiul… Poate că după 25 de ani, nu va mai trebui să mă confrunt cu asta.”

The post James Cameron a comandat un studiu pentru a demonstra dacă Jack ar fi putut supraviețui în „Titanic”: „Numai unul ar fi putut” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 27 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29852 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code