Republicanii lansează o anchetă asupra lui Hunter Biden, susținând că președintele a jucat un rol activ în afacerile fiului său

  • Reprezentanţii republicani James Comer şi Jim Jordan au susţinut, într-o conferinţă de presă joi, că preşedintele Biden a fost implicat activ în afaceri de peste mări alături de fiul său Hunter.
  • Reprezentantul James Comer, citând avertizori de integritate, susţine că Biden a încheiat afaceri cu persoane apropiate de Partidul Comunist Chinez.
  • Comer, citând avertizori, a afirmat că familia Biden „a înflorit şi a devenit milionară prin simplul fapt că a oferit acces familiei” .

Reprezentanţii republicani James Comer şi Jim Jordan au susţinut, într-o conferinţă de presă joi, că preşedintele Biden a fost implicat activ în afaceri de peste mări alături de fiul său Hunter.

Reprezentantul James Comer, citând avertizori de integritate, susţine că Biden a încheiat afaceri cu persoane apropiate de Partidul Comunist Chinez.

Comer, citând avertizori, a afirmat că familia Biden „a înflorit şi a devenit milionară prin simplul fapt că a oferit acces familiei” .

A fost Joe Biden implicat direct în afacerile lui Hunter Biden şi este compromis? Aceasta este investigaţia noastră” , a spus Comer, confor Fox News.

Comer este viitorul preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Camerei, iar Jordan este de aşteptat să prezideze în curând Comitetul Judiciar.

Reprezentanţii au susţinut că Hunter Biden şi Joe Biden au participat la „risipă, fraudă şi abuz” în tranzacţii internaţionale.

Comitetul de Supraveghere şi-a pierdut o mare parte din credibilitatea în ultimii ani,  a adăugat Comer în cadrul conferinţei de presă.

Afacerile lui Hunter Biden

Hunter Biden a anunţat în decembrie 2020 că activităţile sale fiscale fac obiectul unei investigaţii federale. Hunter Biden a fost criticat frecvent de fostul preşedinte Donald Trump şi de aliaţii acestuia, care l-au acuzat că a profitat de conexiunile sale politice.

Donald Trump şi susţinătorii săi au denunţat, fără dovezi, presupuse acte de corupţie asociate activităţilor pe care Hunter Biden le-a desfăşurat în Ucraina în perioada în care tatăl său, Joseph Biden, era vicepreşedinte al SUA.

Joseph Biden a declarat atunci că acuzaţiile la adresa fiului său sunt utilizate pentru a-l viza pe el, în ceea ce consideră a fi un joc politic ,,incorect” .

The post Republicanii lansează o anchetă asupra lui Hunter Biden, susținând că președintele a jucat un rol activ în afacerile fiului său appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28499 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code