Anchete Flux Stiri Presa din Cluj

Reclamă dubioasă de obținere cetățenie română pe rețeaua Yandex

Se poate sări peste termenul de 8 ani din art.8 legea 21/1991? Unii promit că da. Constituția României dispune „fără poivilegii și fără discriminări”.

O nouă posibilă escrocherie și corupție internațională este dezvăluită de redacția noastră. Un anunț apărut pe rețeaua de publicitate Yandex din Rusia ne-a dat de gândit. În reclamă se promite că deveniți cetățean al UE. Anunțul trimite către website-ul cu adresa https://international.expert/grazhdanstvo-es.html și surpriză !

Cum ar putea cineva din afara UE fără rude în România sau fostul teritoriu al României să devină cetățean UE în 12 luni? Firma cu pricina promite că are o rețea de avocați și funcționari care oferă acest privilegiu. Legea cetățeniei române prevede un termen de 8 ani pentru cei ce au drept de ședere în România în a obține cetățenia română (art. 8 Legea nr. 21/1991). Cum poate cineva să sară acest termen? Prin fals, uz de fals și corupție. Întimp ce înfloresc astfel de afaceriîn cere se promite o adevărată rețea de influență, nu știm ce fac procurorii, dar public îi întrebăm: ce părere aveți?

și mai știm
Mișu Vidjean

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Ultimele

Flash Stiri

Spitalul modular de la Leţcani, redeschis de virulența pandemiei. Cifrele alarmante care au dus la această măsură

Autorităţile se pregătesc să redeschidă unitatea mobilă de la Leţcani în următoarele zile, a anunțat miercuri, 25 ianuarie, directorul DSP Iaşi, dr. Vasile Cepoi. Share this: (Visited 1 times, 1 visits today)

Federația de Schi, reacție surprinzătoare după ce România ar fi refuzat locul la Jocurile Olimpice obținut de Ania Caill

Raport vaccinare 26 ianuarie 2022. Aproape 400 de copii de peste 5 ani au primit prima doză în ziua lansării campaniei

Al treilea eșec în desemnarea președintelui Italiei. Cine este favoritul rămas în cursă

Comentarii recente

Categorii