Novak Djokovic ar fi avut COVID-19 în decembrie

Djokovic este atacat din cauza turneului Adria Tour: mai mulți jucători de tenis s-au infectat cu COVID-19Djokovic este atacat din cauza turneului Adria Tour: mai mulți jucători de tenis s-au infectat cu COVID-19

  • Jucătorul de tenis Novak Djokovic a primit o scutire de la vaccinare pentru a intra în Australia.
  • Avocații starului au spus că Nole a avut COVID-19 pe 16 decembrie.
  • Locul 1 ATP se află în prezent într-un centru de detenție pentru imigranți înaintea unui proces care va avea loc luni

Jucătorul de tenis Novak Djokovic a primit o scutire de la vaccinare pentru a intra în Australia după o infecție cu SARS-CoV-2 în decembrie, spun avocații săi în documentele depuse la instanță.

Avocații starului au spus că Nole a avut COVID-19 pe 16 decembrie, potrivit BBC.

Lui Djokovic i s-a interzis intrarea în Australia după ce a aterizat la Melbourne săptămâna aceasta pentru a juca la Australian Open pentru că nu era vaccinat.

Cel mai bun jucător de tenis din lume se află în prezent într-un centru de detenție pentru imigranți înaintea unui proces care va avea loc luni. Cazul său a stârnit un mare protest în Australia și a făcut furori în întreaga lume.

Sârbul, în vârstă de 34 de ani, s-a declarat împotriva vaccinării și a primit o scutire medicală pentru a juca în turneu. Decizia i-a înfuriat pe mulți australieni obișnuiți.

Miercuri, oficialii Australian Border Force (ABF) au declarat că Novak Djokovic „nu a furnizat dovezi adecvate” la aeroportul din Melbourne, deoarece o infecție anterioară nu a fost un motiv valid pentru a intra fără vaccinare.

În documentele instanței publicate sâmbătă, avocații lui Djokovic au spus că jucătorului i s-a acordat o viză temporară pentru a intra în țară și i-a fost acordată o „exceptare medicală de la vaccinarea COVID” de către Tennis Australia din cauza infecției sale recente.

The post Novak Djokovic ar fi avut COVID-19 în decembrie appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29858 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code