LIVE UPDATE. Ziua 115 de invazie. Ucraina va primi arme germane pentru bătălia pentru Donbas

  • Volodimir Zelenski i-a mulțumit lui Mark Rutte pentru sprijinul acordat de Țările de Jos pentru acordarea statutului de candidat Ucrainei la aderarea la UE.

Ucraina va primi arme germane pentru bătălia pentru Donbas

Va ajunge la timp… Știți că există deja o listă lungă de clienți care așteaptă arme în doi și trei ani”, a spus Scholz

Vom furniza un sistem antirachetă care poate salva Odesa sau Kievul. De asemenea, am decis împreună cu Marea Britanie și Statele Unite că vom furniza mai multe sisteme de lansare de rachete”, a adăugat Scholz într-un interviu pentru dpa.


Volodimir Zelenski i-a mulțumit lui Mark Rutte pentru sprijinul acordat de Țările de Jos pentru acordarea statutului de candidat Ucrainei la aderarea la UE.

O zi plină și productivă s-a încheiat cu o conversație cu Mark Rutte. Mulțumim pentru sprijinul acordat Ucrainei pentru statutul de candidat la aderarea la Uniunea Europeană”, a spus președintele.


?Alarmă în estul Ucrainei!

The post LIVE UPDATE. Ziua 115 de invazie. Ucraina va primi arme germane pentru bătălia pentru Donbas appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29681 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code