LIVE UPDATE. 291 de zile de invazie. Lucrările la rețeaua electrică din regiunea Odesa ar putea dura 3 luni. Mesajul autorităților

  • Compania privată din industria energetică DTEK a transmis, sâmbătă seara, că lipsa curentului din regiunea Odesei s-ar putea întinde pe o perioada de 2-3 luni.
  • Și autoritățile din regiune atrag atenția că situația în regiune rămâne dificilă și le cere oamenilor să părăsească zona.
  • Peste 1,5 milioane de oameni din regiunea Odesa sunt fără curent, după ce o dronă rusă a lovit sistemul de generare a energiei electrice, a transmis sâmbătă președintele Volodimir Zelenski într-un mesaj video.

Compania privată din industria energetică DTEK a transmis, sâmbătă seara, că lipsa curentului din regiunea Odesei s-ar putea întinde pe o perioada de 2-3 luni.

Și autoritățile din regiune atrag atenția că situația în regiune rămâne dificilă și le cere oamenilor să părăsească zona.

„Înțelegem cât de greu este să fii fără curent atâta de mult timp. Dacă, în viitorul apropiat, vă va fi dificil să vă descurcați fără electricitate și aveți ocazia să părăsiți temporar regiunea Odesa, să faceți acest lucru” , au transmis autoritățile, potrivit Ukrayinska Pravda.

Peste 1,5 milioane de oameni din regiunea Odesa sunt fără curent, după ce o dronă rusă a lovit sistemul de generare a energiei electrice, a transmis sâmbătă președintele Volodimir Zelenski într-un mesaj video.

The post LIVE UPDATE. 291 de zile de invazie. Lucrările la rețeaua electrică din regiunea Odesa ar putea dura 3 luni. Mesajul autorităților appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30723 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code