LIVE UPDATE. 286 de zile de invazie. Patru ucraineni au fost uciși de rachetele rusești în timpul atacurilor din 5 decembrie

  • Patru ucraineni au fost uciși de rachetele lansate de ruși pe 5 decembrie, a declarat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.
  • Liderul de la Kiev a precizat că 70 de rachete rusești au fost lansate spre Ucraina pe 5 decembrie, majoritatea fiind doborâte.
  • Aproximativ 40% din locuitorii din regiunea Kiev au rămas fără electricitate.

Patru ucraineni au fost uciși de rachetele lansate de ruși pe 5 decembrie, a declarat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Liderul de la Kiev a precizat că 70 de rachete rusești au fost lansate spre Ucraina pe 5 decembrie, majoritatea fiind doborâte.

„Mulțumesc tuturor luptătorilor noștri din comandamentele aeriene Est, Sud și Centru. Sunteți bravo! Mulțumim, de asemenea, partenerilor noștri pentru sistemele de apărare aeriană pe care le folosim acum. Fiecare rachetă rusă doborâtă este o dovadă concretă a faptului că teroarea poate fi învinsă. Dar, din păcate, nu suntem încă în măsură să asigurăm securitatea deplină a cerului nostru – au existat mai multe lovituri. Din păcate, există victime. Deocamdată, pe lista victimelor loviturilor rusești din aceste 24 de ore sunt patru persoane. Condoleanțele mele familiilor” , a declarat președintele Ucrainei.

The post LIVE UPDATE. 286 de zile de invazie. Patru ucraineni au fost uciși de rachetele rusești în timpul atacurilor din 5 decembrie appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 29 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28578 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code