Elizabeth Holmes face apel împotriva condamnării sale

  • Elizabeth Holmes a făcut apel împotriva condamnării sale.
  • Holmes a fost condamnată luna trecută la puțin peste 11 ani de închisoare pentru fraudă.
  • Holmes, care este însărcinată, are termen până pe 27 aprilie pentru a-și începe sentința.

Elizabeth Holmes, fostă vedetă din Silicon Valley, condamnată la unsprezece ani de închisoare pentru fraudă în gestionarea start-up-ului său californian Theranos, a făcut apel împotriva condamnării sale, potrivit publicației Le Point.

Holmes a fost condamnată luna trecută la puțin peste unsprezece ani de închisoare pentru fraudă în gestionarea start-up-ului său Theranos, compania care promitea să revoluționeze analizele de sânge.

Holmes, care este însărcinată, are termen până pe 27 aprilie pentru a-și începe sentința, a declarat judecătorul Edward Davila, care a prezidat procesul antreprenoarei, găsită vinovată în ianuarie de minciună față de investitori cu privire la progresul real al companiei sale.

La sfârșitul lunii ianuarie, Elizabeth Holmes a fost declarată vinovată de comiterea a patru infracțiuni de conspirație, escrocare și fraudare a investitorilor, însă a fost achitată în ceea ce privește acuzațiile de fraudare a pacienților. Două dintre aceste capete de acuzare vizau pacienți care au primit rezultate eronate ale analizelor de sânge.

Scandalul Therano este mai palpitant decât un film de Hollywood. O șefă carismatică a păcălit investitorii, acționarii și pacienții, iar aparatele care ar fi trebuit să schimbe pentru totdeauna modul în care depistăm bolile nu au funcționat deloc bine.

The post Elizabeth Holmes face apel împotriva condamnării sale appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30494 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code