LIVE UPDATE. 257 de zile de invazie. Rusia simulează retragerea din Herson pentru a atrage forțele Kievului în luptă, afirmă un oficial militar ucrainean

  • Rușii creează iluzia retragerii din Herson pentru a atrage forțele ucrainene în lupte de stradă în orașul cheie din sudul țării.
  • Trupele rusești încearcă din greu să convingă pe toată lumea că se retrag, dar în același timp vedem dovezi obiective că rămân”, a declarat Humeniuk.
  • Potrivit lui Humeniuk, rușii își mută unitățile de elită și ofițerii pe malul stâng al râului Nipru.

Rușii creează iluzia retragerii din Herson pentru a atrage forțele ucrainene în lupte de stradă în orașul cheie din sudul țării, a declarat sâmbătă Natalia Humeniuk, o purtătoare de cuvânt a armatei ucrainene.

Trupele rusești încearcă din greu să convingă pe toată lumea că se retrag, dar în același timp vedem dovezi obiective că rămân”, a declarat Humeniuk într-un interviu acordat presei ucrainene.

Există unități militare care au fost bazate acolo, și o mulțime de echipamente militare sunt staționate acolo, iar pozițiile lor de luptă sunt, de asemenea, stabilite acolo. Pozițiile de luptă care au fost stabilite pe malul stâng vor fi folosite pentru susținerea pozițiilor de luptă de pe malul drept.”

CNN nu a verificat în mod independent afirmațiile lui Humeniuk.

Înțelegem că rușii încearcă să creeze iluzia că nu se află acolo pentru a atrage forțele ucrainene în așezările din apropiere, iar așezările sunt, de obicei, locul unde au loc lupte de stradă dure”, a spus ea.

De aceea, știm, vedem și prevedem ce fel de narațiune încearcă să ne alimenteze, iar noi ne construim propria strategie în consecință”, a precizat Humeniuk. Potrivit lui Humeniuk, rușii își mută unitățile de elită și ofițerii pe malul stâng al râului Nipru, lăsându-i pe cei de pe malul drept să nu aibă cum să scape sau să se evacueze. Ei lasă unitățile de pe malul drept să lupte până la ultima suflare”, a spus ea.

The post LIVE UPDATE. 257 de zile de invazie. Rusia simulează retragerea din Herson pentru a atrage forțele Kievului în luptă, afirmă un oficial militar ucrainean appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 15 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31002 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code