Justin Bieber e bolnav. A oprit definitiv turneul său mondial, pentru a face din sănătatea sa o prioritate

Justin BieberJustin Bieber

  • Justin Bieber e bolnav şi opreşte turneul mondial.
  • Cântăreţul, care amânase deja câteva date, a fost nevoit acum să îşi amâne turneul mondial Justice până la o dată ulterioară.
  • Turneul, programat iniţial pentru 2020 înainte de a fi amânat din cauza pandemiei COVID-19, a început în februarie din San Diego şi a poposit în 10 ţări de pe trei continente.

Justin Bieber e bolnav şi opreşte turneul mondial. Cântăreţul, care amânase deja câteva date, a fost nevoit acum să îşi amâne turneul mondial Justice până la o dată ulterioară.

Turneul, programat iniţial pentru 2020 înainte de a fi amânat din cauza pandemiei COVID-19, a început în februarie din San Diego şi a poposit în 10 ţări de pe trei continente.

Pe 6 septembrie, Justin – care se luptă de luni de zile cu sindromul Ramsay Hunt – a anunţat că va lua o pauză pentru a face din sănătatea sa o prioritate. Vestea a fost urmată, la 15 septembrie, de anunţul anulării a 12 date până la 18 octombrie.

Acum, toate concertele rămase, inclusiv cele programate la Bologna pentru 27 şi 28 ianuarie, sunt considerate oficial amânate. Noile date vor fi stabilite în funcţie de disponibilitatea diferitelor locaţii.

Fanii care au bilete pentru datele amânate ale turneului mondial vor primi veşti de îndată ce vor fi disponibile actualizări, conform ANSA.

Sindromul Ramsay Hunt este o tulburare neurologică rară cauzată de virusul varicelo-zosterian care produce alte două afecţiuni mai cunoscute, varicelă şi zona zoster. După o varicelă acută, virusul poate persista în stare latentă în organism, putând să fie reactivat în anumite condiţii, precum stresul accentuat sau imunodepresia organismului. Justin Bieber este afectat de o paralizie la jumătate din faţă.

The post Justin Bieber e bolnav. A oprit definitiv turneul său mondial, pentru a face din sănătatea sa o prioritate appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28578 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code