Alexander Lukașenko îi oferă lui Putin un cadou neobișnuit pentru cea de-a 70-a aniversare: un tractor

  • Președintele rus Vladimir Putin a primit vineri un cadou neobișnuit pentru cea de-a 70-a aniversare: un tractor.
  • Nu a fost clar cum a reacționat liderul rus la acest cadou, pe care biroul lui Lukașenko l-a dezvăluit.
  • Tractoarele au fost mândria industriei belaruse încă din perioada sovietică.

Președintele rus Vladimir Putin a primit vineri un cadou neobișnuit pentru cea de-a 70-a aniversare: un tractor. În timp ce liderii mai multor foste națiuni sovietice s-au întâlnit la Palatul Konstantin din Sankt-Petersburg, din epoca țaristă, președintele belarus Alexander Lukașenko i-a oferit lui Putin un certificat de cadou pentru acest vehicul. Tractoarele au fost mândria industriei belaruse încă din perioada sovietică.

Lukașenko, un lider autocratic care a condus cu mână de fier această fostă națiune sovietică timp de aproape trei decenii, cultivând în același timp o imagine de om al poporului, a declarat reporterilor că a folosit în grădina sa un model similar cu cel pe care i l-a dăruit lui Putin.

Nu a fost clar cum a reacționat liderul rus la acest cadou, pe care biroul lui Lukașenko l-a dezvăluit.

Putin nu a menționat cadoul în comentariile televizate de la începutul reuniunii, când a vorbit despre necesitatea de a discuta despre modalitățile de soluționare a conflictelor dintre fostele națiuni sovietice.

De asemenea, el a subliniat necesitatea de a face schimb de informații pentru a combate terorismul, drogurile ilegale și alte infracțiuni.

Liderii Comunității Statelor Independente, o alianță lejeră a fostelor națiuni sovietice, au o altă reuniune la care trebuie să participe săptămâna viitoare în capitala Kazahstanului, Astana.

The post Alexander Lukașenko îi oferă lui Putin un cadou neobișnuit pentru cea de-a 70-a aniversare: un tractor appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30723 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code