ITALIA: Asistentă medicală arestată pentru că administra vaccinuri „false”

În Maramureș sunt cele mai multe locuri disponibile pentru vaccinare, pentru etapa a douaÎn Maramureș sunt cele mai multe locuri disponibile pentru vaccinare, pentru etapa a doua

  • Arestările au avut loc la Palermo, capitala Siciliei (Italia).
  • Printre suspecți se numără Filippo Accetta, liderul local al mișcării anti-vaccin No Vax, și Giuseppe Tomasino, o personalitate marcantă a mai multor manifestații din țară împotriva administrării de doze de vaccin.
  • A treia suspectă este Anna Maria Lo, o asistentă medicală care ar fi cerut 100 de euro pentru injectarea de vaccinuri „false” împotriva covidului 19.

Pentru a face dozele inutilizabile, asistenta a golit conținutul înainte de a face vaccinul „fals”, potrivit Il Giornale di Vicenza.

Agenți ai Divisione Investigazioni Generali e Operazioni Speciali (Divizia de Investigații Generale și Operațiuni Speciale), cunoscută sub acronimul italian DIGOS, au arestat trei persoane acuzate de luare de mită, falsificare de documente oficiale și deturnare de fonduri, informează El Confidencial.

Arestările au avut loc la Palermo, capitala Siciliei (Italia). Printre suspecți se numără Filippo Accetta, liderul local al mișcării anti-vaccin No Vax, și Giuseppe Tomasino, o personalitate marcantă a mai multor manifestații din țară împotriva administrării de doze de vaccin. A treia suspectă este Anna Maria Lo, o asistentă medicală care ar fi cerut 100 de euro pentru injectarea de vaccinuri „false” împotriva covidului 19.

Asistenta ar fi administrat aceste doze lui Filippo Accetta, Giuseppe Tomasino și două rude ale celui din urmă. Agenții DIGOS i-au interceptat pe cei trei infractori prin intermediul convorbirilor telefonice și înregistrărilor video de la centrul de vaccinare.

Certificat Covid-19 inutilizabil

Aceste probe au permis autorităților să stabilească faptul că Anna Maria Lo efectuase alte opt vaccinări false. Printre acestea se numără și cea făcută unei alte asistente medicale și unui polițist de la sediul poliției din Palermo. Pentru a face dozele inutilizabile, asistenta a golit conținutul înainte de a face injecția, potrivit Il Giornale di Vicenza.

În cele din urmă, polițiștii au confiscat datele informatice înregistrate pe „certificatul verde al platformei digitale naționale” a Ministerului italian al Sănătății. Odată ce au fost localizate aceste informații, au reușit să suspende și să blocheze funcționarea permiselor verzi ale tuturor celor care au primit vaccinurile false.

The post ITALIA: Asistentă medicală arestată pentru că administra vaccinuri „false” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30176 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code