„Gunoaie și trădători”. Putin îi amenință pe rușii care se opun războiului din Ucraina. VIDEO

vladimir-putinvladimir-putin

  • Preşedintele Vladimir Putin, care încearcă să elimine orice disidență internă după invadarea Ucrainei, i-a caracterizat miercuri pe ruşii pro-occidentali drept „trădători ai naţiunii” care ”nu pot trăi fără stridii și libertate de gen”.
  • Vladimir Putin a făcut apel la o „curățare naturală” a „gunoaielor și trădătorilor” din Rusia care pun la îndoială invazia sa în Ucraina.
  • Într-un discurs televizat din 16 martie, el a acuzat, de asemenea, Occidentul că încearcă să divizeze societatea rusă și să provoace o confruntare civilă.

Preşedintele Vladimir Putin, care încearcă să elimine orice disidență internă după invadarea Ucrainei, i-a caracterizat miercuri pe ruşii pro-occidentali drept „trădători ai naţiunii” care „nu pot trăi fără stridii și libertate de gen”.

Vladimir Putin a făcut apel la o „curățare naturală” a „gunoaielor și trădătorilor” din Rusia care pun la îndoială invazia sa în Ucraina. Într-un discurs televizat din 16 martie, el a acuzat, de asemenea, Occidentul că încearcă să divizeze societatea rusă și să provoace o confruntare civilă

El a promis că va scăpa țara de ”gunoaie și trădători”.

„Occidentul va încerca să se bazeze pe așa-zisa coloană a cincea, pe trădătorii națiunii, pe cei care câștigă bani aici, cu noi, dar locuiesc acolo. Când spun trăiesc acolo, nu mă refer la sensul geografic al cuvântului, ci la gândurile lor”, a spus Vladimir Putin într-o intervenție televizată, potrivit CNN.

Tot în discursul susținut miercuri, președintele Rusiei a declarat că sancțiunile impuse de Occident împotriva țării sale sunt asemănătoare cu pogromurile antisemite.

„Masca de decență a Occidentului a căzut și a început să acționeze într-un mod odios. Există paralele evidente cu pogromurile antisemite”, a spus Vladimir Putin.

„În multe țări occidentale, oamenii sunt supuși unei persecuții reale doar pentru că sunt din Rusia, li se refuză îngrijirea medicală, li se dau afară copiii din școli, părinții lor își pierd locurile de muncă și li se interzic muzica, cultura și literatura rusă”, a afirmat liderul de la Kremlin

The post „Gunoaie și trădători”. Putin îi amenință pe rușii care se opun războiului din Ucraina. VIDEO appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30705 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code