Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin: „Miza este Ucraina”

  • Elon Musk pune la bătaie Ucraina.
  • Acesta l-a provocat pe Putin la o luptă a artelor marțiale.
  • Putin este președintele de onoare al Federației Internaționale de Judo.

Elon Musk îl provoacă pe Putin la o singură luptă, cea a artelor marţiale: „Îl provoc pe Vladimir Putin la o singură luptă de arte marţiale. Miza este Ucraina”. 

Este cunoscut faptul că Putin a practicat judo, fiind preşedintele de onoare al Federaţiei Internaţionalei de Judo, organism condus de românul Marius Vizer. După începerea războiului, Vizer l-a eliminat pe Putin din toate funcţiile deţinute, conform Mediafax.

Cu versurile poetului rus Aleksandr Puşkin, Moscova, prin intermediul lui Dimitri Rogozin, directorul programului spaţial rusesc (Roscosmos), i-a răspuns lui Elon Musk.

Vizionarul din Silicon Valley, fondator Tesla şi Space X, l-a provocat pe Twitter pe Vladimir Putin la luptă, miza fiind Ucraina. „Tu, micuţule, eşti încă tânăr”, a răspuns Rogozin, citându-l pe Puşkin. „Eşti slab să concurezi, ar fi doar o pierdere de timp”, a adăugat acesta.

Elon Musk va plăti angajații ucraineni

Angajații ucraineni ai Tesla, cărora li se cere să se întoarcă pentru a-și apăra țara, vor primi salariu timp de cel puțin trei luni, potrivit unui e-mail pe care compania l-a trimis luni angajaților din regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Din e-mail nu a reieșit clar dacă acest beneficiu va fi extins și pentru angajații din America de Nord și din alte părți.

După trei luni, compania plănuiește să reevalueze războiul dintre Rusia și Ucraina și situația angajaților săi, pentru a decide ce va mai fi necesar. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a chemat rezerviștii la luptă în februarie, înaintea invaziei anticipate.

În e-mailul de luni, trimis în a 12-a zi de la invadarea Ucrainei de către Rusia, angajații companiei au fost, de asemenea, lăudați pentru că au ajutat SpaceX, întreprinderea aerospațială condusă de Elon Musk, directorul general al Tesla, să aducă serviciul său de internet prin satelit, Starlink, în Ucraina.

The post Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin: „Miza este Ucraina” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30705 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code