Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria. Surse: Elena Udrea ar fi ieșit din țară pe la vama Giurgiu

Udrea: Sunt șocată! Am fost condamnată pe legi care nu existăUdrea: Sunt șocată! Am fost condamnată pe legi care nu există

  • În continuare, se desfășoară activități specifice, în vederea predării femeii către autoritățile din România, anunță Poliția.
  • Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare.
  • Elena Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei.

În continuare, se desfășoară activități specifice, în vederea predării femeii către autoritățile din România, anunță Poliția.

Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și este definitivă. Condamnarea este cu executare. Polițiștii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul.

Ulterior, au apărut informații cum că ar fi ieșit din țară pe la vama Giurgiu.

Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute. Instanța a respins constestația și a menținut sentința inițială de șase ani închisoare cu executare.

The post Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria. Surse: Elena Udrea ar fi ieșit din țară pe la vama Giurgiu appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29900 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code