Editoriale Flux Stiri

După desfințarea SIIJ Ministrul Justiției legalizează racolarea judecătorilor de SRI. ADIO stat de drept !

RACOLAREA MAGISTRATILOR DE CATRE SERVICII, PERMISA PRIN LEGE – Ministerul Justitiei a trimis la CSM pentru avizare proiectul noilor legi ale justitiei, rescrise de la zero de MJ pe vremea lui Catalin Predoiu. Actualul ministru Stelian Ion nu a reintrodus interdictia ca serviciile de informatii sa recruteze magistrati, in ciuda protestelor din partea asociatiilor de traditie. Avizul CSM va deveni obligatoriu pentru sefia marilor parchete .

Serviciile de informatii vor putea bine-mersi sa racoleze judecatori si procurori, indiferent de vechimea acestora in functie, de gradul profesional detinut si de institutia unde functioneaza. Asta intrucat noua Lege privind statutul magistratilor a eliminat interdictia continuta in actuala Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, pe care ar trebui s-o inlocuiasca de la zero.

Iată art. 7 alin. 4 din Legea 303/2004

„Serviciilor de informatii le este interzis sa racoleze persoanele prevazute la alin. (1) ca lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori. Incalcarea acestei interdictii este infractiune impotriva independentei justitiei si se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 10 ani. In cazul in care infractiunea este comisa de un ofiter cu functii de conducere sau la instigarea acestuia, limitele pedepsei se majoreaza cu jumatate. Tentativa se pedepseste”.

Acest articol va fi eliminat de coaliția neomarxistă PNL-USR-UDMR.

Noua reglementare va pedepsi doar judecătorul sau procurorul, nu si lucrătorul de informații care l-a racolat sau cel putin care a incercat sa-l racoleze, se arată într-un material luju.ro

Creștinii ar trebui să fie îngrijorați și să se opună, atât timp cât la conducerea Ministerului justiției se află un pasionat al marxismului și simpatizant al Ocultei Mondiale (Mișcarea neomarxistă sau Roza Marx). Noul program USR PNL este de a restrânge drepturile creștinilor și implicit democrația, astfel încât cu siguranță copiii familiilor creștine să fie preluate de cupluri de homosexuali. Pentru acest plan satanist, se pregătește un sistem juridic pe măsură controlat de servicii. Pentru aceasta, este nevoie de o justiție subjugată serviciilor. Cine se va împotrivi sistemului marxist va fi prelucrat de aceste servicii care iată vor putea racola judecători și în coaliție cu super-parchetul care se reinventează vor constrânge judecători.
Treptat fiecare drept al românilor a fost confiscat de când dreapta neo-marxistă a câștigat alegerile. Asistăm la restricții peste restricții, sancțiuni și iar sancțiuni. Umblăm cu declarații precum deținuții aflați în permisie și ceea ce mă intrigă cel mai mult este tăcerea șefilor cultelor religioase care permit confiscarea democrației sau se aliază cu o asemenea coaliție satanică.

Aceasta este opinia mea liber exprimată, este o convingere exprimată.

Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 44 times, 1 visits today)
Leontiuc Marius
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY
https://ziardecluj.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Ultimele

Religie Religie și Cultură

Duminica 11 Iulie 2021, Misiunea de a vesti Cuvântul aduce Credința

Biserica protestantă Evanghelică Textul biblic pentru această zi este din Epistola Sfântului Paul către Romani capitolul 10 versetul 17 Romani 10:17 Astfel, credinţa vine în urma auzirii, iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos Prezbiter LEONTIUC Marius Sebastian https://bisericaevanghelica.eu/ Share this: (Visited 2 times, 1 visits today)

Nicușor Dan, cercetat pentru spălare de bani și înșelăciune. Dosarul său a ajuns la Parchetul General

Ungaria și-a triplat numărul de piețe dedicate producătorilor locali

Decizie CCR: Revocarea Avocatului Poporului, neconstituțională. Renate Weber se întoarce în funcție

Comentarii recente

Categorii