Editoriale Flux Stiri

Cluj-Napoca: Spărgător prins în flagrant într-un restaurant

Un spărgător a fost prins în flagrant de agenții de pază, în urma unei alerte sesizate duminică, 21 martie, în jurul orei 20.00.

”Aceasta persoană a intrat prin efracție restaurantul Boierul. A fost prins de către agenții de intervenție de la PP PROTECT SECURITY având bunuri asupra lui.
A fost predat poliției”, precizează administratorii restaurantului. Potrivit stiridecluj.ro alarma s-a declanșat la ora 19.58, iar echipele au ajuns acolo după 2 minute. Spărgătorul a fost încătușat și predat apoi polițiștilor de la Secția 4 Cluj Napoca.

Ce este îngrijorător: Acești hoți care acționează în timpul pandemiei prezintă un pericol concret pentru ordinea publică, cu grad ridicat prin curajul infracțional de a acționa chiar în timpul unei situații de criză. De aceea noi credem că pledează circumstanțe agravante. Sectorul HORECA este grav afectat de situația pandemiei. Hoțul nu a avut nici o reținere să acționeze chiar asupra unei unități afectate direct de situația pandemiei . Disprețul față de limita proprietății, pătrunderea fără drept în incintă, sunt aspecte care trebuie sancționate exemplar de autorități. Furtul trebuie să ne îngrijoreze pe toți. Românii au ajuns spaima Europei tocmai datorită furturilor. Într-unul din cele mai civilizate orașe ale României asistăm la asemenea situații îngrijorătoare.

Leontiuc Marius – senior editor, folosim surse în informarea noastră pe care le arătăm pe pagina noastră de surse

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)
Leontiuc Marius
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY
https://ziardecluj.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Ultimele

Religie Religie și Cultură

Duminica 11 Iulie 2021, Misiunea de a vesti Cuvântul aduce Credința

Biserica protestantă Evanghelică Textul biblic pentru această zi este din Epistola Sfântului Paul către Romani capitolul 10 versetul 17 Romani 10:17 Astfel, credinţa vine în urma auzirii, iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos Prezbiter LEONTIUC Marius Sebastian https://bisericaevanghelica.eu/ Share this: (Visited 2 times, 1 visits today)

Nicușor Dan, cercetat pentru spălare de bani și înșelăciune. Dosarul său a ajuns la Parchetul General

Ungaria și-a triplat numărul de piețe dedicate producătorilor locali

Decizie CCR: Revocarea Avocatului Poporului, neconstituțională. Renate Weber se întoarce în funcție

Comentarii recente

Categorii