Au fost transmise mesaje RO-Alert pentru localnicii din Tulcea și Galați. Există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian

  • Localnicii din nordul județului Tulcea, dar și cei din Galați au primit mesaje RO-Alert în această seară.
  • Mesajul îi avertizează pe locuitori cu privire la posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian.
  • Se recomandă adăpostirea în beciuri sau adăposturi de protecție civilă.

În această seară au fost emise mesaje RO-Alert cu privire la posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian în zona județelor Tulcea și Galați, scrie Ukrinform.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Tulcea a recomandat ca localnicii să își păstreze calmul, să se adăpostească în beciuri sau adăposturi de protecție civilă, iar în cazul în care nu există să rămână în casă, departe de geamuri.

Este un mesaj de informare

„Mesajul este unul de informare şi prevede recomandări de protecţie pe care locuitorii din zonele vizate trebuie sa le ia în cazul în care aceste obiecte cad în apropierea zonelor locuite. Mesajul RO-Alert a fost transmis pentru zona de nord a judeţului Tulcea şi zona de frontieră din municipiul Galaţi respectiv plaja Cotul Pisicii către Vama Giurgiuleşti”, au precizat reprezentanţii ISU Tulcea.

Mesajul a apărut în contextul în care au fost interperate 3 drone care au fost lansate de ruși în zona Plauru și Nufăru.

Citește și:

The post Au fost transmise mesaje RO-Alert pentru localnicii din Tulcea și Galați. Există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Ștefan Căilean

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29873 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code