Tatăl lui Vlad Pascu a contestat măsura controlului judiciar. În casa lui au fost găsite mai multe cartușe depozitate necorespunzător

  • Mihai Pascu a contestat controlul judiciar impus de procurori în urma perchezițiilor de săptămâna trecută.
  • Mihai Pascu este sub investigație pentru incidentul în care a intrat cu scuterul într-un grup de jurnaliști, joi, la ieșirea din sediul DIICOT.
  • În casa lui au fost găsite mai multe cartușe necorespunzătoare.

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul responsabil pentru accidentul în care au murit doi adolescenți la 2 Mai, a contestat controlul judiciar impus de procurori în urma perchezițiilor de săptămâna trecută. În casa lui au fost găsite mai multe cartușe depozitate necorespunzător.

Astăzi, Mihai Pascu a apărut în fața judecătorilor de la Tribunalul din București. Decizia finală privind măsura de control judiciar urmează să fie anunțată în curând.

Mihai Pascu este sub investigație pentru incidentul în care a intrat cu scuterul într-un grup de jurnaliști, joi, la ieșirea din sediul DIICOT.

Citește și:

The post Tatăl lui Vlad Pascu a contestat măsura controlului judiciar. În casa lui au fost găsite mai multe cartușe depozitate necorespunzător appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Paun Mihaela

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29873 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code