Alți doi jurnaliști au fost uciși în timp ce se aflau pe teren, în Ucraina

  • Fox News a confirmat faptul că Pierre Zakrzewski a fost omorât luni, în timp ce se afla într-un vehicul şi a fost lovit de gloanţe.
  • În același incident, jurnalista ucraineancă Oleksandra Kuvshinova, a fost, de asemenea, ucisă.
  • Cameramanul Pierre Zakrzewski călătorea cu jurnalistul Benjamin Hall, care a fost şi el grav rănit.

Un cameraman de la Fox News a fost, luni, ucis în Ucraina. Fox News a confirmat faptul că Pierre Zakrzewski a fost omorât luni, în timp ce se afla într-un vehicul şi a fost lovit de gloanţe, anunţă Sky News. În același incident, jurnalista ucraineancă Oleksandra Kuvshinova, a fost, de asemenea, ucisă. Fox nu a confirmat încă dacă ucraineanca a lucrat cu echipa Fox.

Directorul executiv al Fox News, Suzanne Scott, le-a scris angajaților în dimineața zilei de marți.

Cu mare tristețe și cu inima grea, împărtășim vestea în această dimineață despre iubitul nostru cameraman Pierre Zakrzewski”, a spus directorul executiv al Fox News Suzanne Scott.

Zakrzewski se afla alături de corespondentul Benjamin Hall „când vehiculul lor a fost lovit de foc”, a spus Scott. Hall rămâne internat în Ucraina, a adăugat ea.

Pierre a fost un fotograf de război, care a acoperit aproape fiecare poveste internațională pentru Fox News, din Irak până în Afganistan și în Siria, în timpul lungului său mandat cu noi”, a spus Suzanne Scott.

Pierre lucra din februarie în Ucraina.

Cameramanul Pierre Zakrzewski călătorea cu jurnalistul Benjamin Hall, care a fost şi el grav rănit.

Decesul lui Pierre Zakrzewski apare la câteva zile după ce fotograful american al The News York Times, Brent Renaud, a fost împuşcat mortal într-o suburbie a oraşului Kiev.

The post Alți doi jurnaliști au fost uciși în timp ce se aflau pe teren, în Ucraina appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30705 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code