Zelenski: Occidentul este mai preocupat de economia sa decât de război

  • Declarațiile au fost făcute în urma ultimului pachet de sancțiuni ce a fost aplicat Rusiei, considerat de el ca fiind neeficient.
  • Zelenski a mai cerut comunității internaționale să crească sprijinul militar, adăugând că noile sancțiuni aplicate de către SUA și de către UE „nu sunt suficiente”.
  • Joe Biden a promis să pedepsească persoanele apropiate lui Putin.

Zelenski spune că țările din Occident se îngrijorează mai mult de propriile economii decât de ceea ce se întâmplă în Ucraina. Declarațiile au fost făcute în urma ultimului pachet de sancțiuni ce a fost aplicat Rusiei, considerat de el ca fiind neeficient.

De asemenea, Zelenski a mai cerut comunității internaționale să crească sprijinul militar, adăugând că noile sancțiuni aplicate de către SUA și de către UE „nu sunt suficiente”, motiv pentru care agresiunea rusă nu va înceta.

Mai mult decât atât, președintele Ucrainei a specificat faptul că sancțiunile au un „aspect spectaculos”, dar nu sunt suficiente, asta în timp ce Joe Biden promitea să pedepsească persoanele apropiate lui Putin.

Zelenski nu este mulțumit de modul în care occidentalii au acționat

„Unii politicieni sunt încă incapabili să se decidă cum să limiteze fluxul de petrodolari și de euro din petrol către Rusia, astfel încât să nu-și pună în pericol propriile economii. Singura întrebare este câți alți bărbați ucraineni, câte femei ucrainene va mai avea timp să ucidă armata rusă pentru ca voi, anumiți politicieni – și știm cine sunteți – să găsiți o anumită determinare”, a spus Zelenski.

„Liderii occidentali sunt speriați. Este păcat, dar adevărul [este că] este prea puțin și prea târziu, pentru că scopul sancțiunilor este de a-l opri pe Putin. Iar aceste sancțiuni nu îl vor opri [pe Putin]”, a declarat prim-ministrul ucrainean Oleksiy Honcharuk

„Am venit astăzi aici pentru a discuta cele mai importante trei lucruri: arme, arme și arme. Nevoile urgente ale Ucrainei, sustenabilitatea aprovizionării și soluții pe termen lung care vor ajuta Ucraina să învingă”, a adăugat și Kuleba, potrivit Independent.

The post Zelenski: Occidentul este mai preocupat de economia sa decât de război appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29852 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code