Flux Stiri

Yandex Direct concurență acerbă la Google. Alternativă la Adsense

Rușii de la Yandex ne-au făcut o surpiză și reprezintă o alternativă la MGID și Adsense. Au mai multe avantaje pentru proprietarii de websiteuri. Au același tarif ca și Google pentru Publisheri, nu au limită de bannere cum are Google și nu anulează contul în mod arbitrar. De asemenea sunt dspuși la a acorda o nouă șansă dacă este contul suspendat, ceea ce la Adsense nu se întâmplă. Mai precis sunt mai apropiați de noi românii.

Pentru cei care doresc să facă bani din bloguri și websiteuri Yandex reprezintă soluția ideală de monetizare a siteului.
Deși apar multe reclame în limba rusă, mai nou și recent Yandex a început plasarea de reclame în limba română iar platforma este foarte ușor de folosit. Iată și linkul de înscriere
https://partner.yandex.ru/
Platforma este atât în limba rusă cât și în limba română și este un mediu foarte prietenos mai ales cu websiteurile construite wordpress, drupal, oxwall s.a.m.d.

Așa dar, bloggeri a sosit momentul să faceți bani cu Yandex. Cei care ati avut cont desfințat la Adsense, aveți o șansă uriașă de a face mai mulți bani decât cu adsense și anume cu Yandex Direct.

Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Leontiuc Marius
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY
https://ziardecluj.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Ultimele

Religie Religie și Cultură

Duminica 11 Iulie 2021, Misiunea de a vesti Cuvântul aduce Credința

Biserica protestantă Evanghelică Textul biblic pentru această zi este din Epistola Sfântului Paul către Romani capitolul 10 versetul 17 Romani 10:17 Astfel, credinţa vine în urma auzirii, iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos Prezbiter LEONTIUC Marius Sebastian https://bisericaevanghelica.eu/ Share this: (Visited 2 times, 1 visits today)

Nicușor Dan, cercetat pentru spălare de bani și înșelăciune. Dosarul său a ajuns la Parchetul General

Ungaria și-a triplat numărul de piețe dedicate producătorilor locali

Decizie CCR: Revocarea Avocatului Poporului, neconstituțională. Renate Weber se întoarce în funcție

Comentarii recente

Categorii