Flux Stiri

Volodimir Zelenski se va adresa luni seara parlamentarilor români

  • Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski se va adresa Parlamentului României luni seara.
  • Preşedintele Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor afirmă că delegaţia ucraineană a mulţumit pentru sprijinul primit de Ucraina de la România.
  • Am avut astăzi (joi – n.r.) o întrevedere cu o delegaţie ucraineană, formată din Reprezentanţi speciali ai Preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, cât şi membri ai corpului diplomatic ucrainean.”, scrie Pavel Popescu pe Facebook.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski se va adresa Parlamentului României luni seara, săptămâna viitoare, anunţă Pavel Popescu, preşedintele Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor.

Am avut astăzi (joi – n.r.) o întrevedere cu o delegaţie ucraineană, formată din Reprezentanţi speciali ai Preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, cât şi membri ai corpului diplomatic ucrainean. În delegaţie au fost prezenţi: domnul Oleksandr Bankov, Secretar de stat al MAE al Ucrainei, doamna Yliia Hryshyna, deputat al Radei Supereme al Ucrainei, domnul Paun Rohovei, Însarcinatul cu afaceri a.i. al Ucrainei în România şi domnul Petro Stoian, secretar II al Ambasadei Ucrainei în România.

Am reiterat în cadrul întâlnirii solidaritatea faţă de bravul popor ucrainean cât şi susţinerea totală şi necondiţionată a independenţei, suveranităţii şi integrităţii teritoriale a Ucrainei în graniţele recunoscute la nivel internaţional. Suntem în continuare fermi cu privire la sprijinirea tuturor sancţiunilor impuse Rusiei de către comunitatea internaţională şi ne-am dorinţa de a fi mai proactivi pe cateva teme concrete. Partea ucraineană ne-a transmis salutul şi multumirile Preşedintelui Zelenski”, scrie pe Facebook Pavel Popescu.

Preşedintele Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor afirmă că delegaţia ucraineană a mulţumit pentru sprijinul primit de Ucraina de la România.

Totodată, delegaţia şi-a exprimat recunoştinţa cu privire la asistenţa umanitară venită din partea României cât şi pentru demersurile aflate în desfăsurare, menite să sprijine mai concret poporul ucrainean în apărarea ţării şi a valorilor democratice. Lupta ucrainenilor nu este doar a lor. Este o luptă pentru libertate şi pentru toate statele şi popoarele care iubesc pacea. Aşteptăm cu nerăbdare intervenţia Preşedintelui Zelenski, care se va adresa Parlamentul României luni seara, săptămâna viitoare”, conchide Popescu.

The post Volodimir Zelenski se va adresa luni seara parlamentarilor români appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code