Volodimir Zelenski, în vizită la Herson după retragerea ruşilor. „Suntem pregătiți pentru pace”

  • Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a făcut luni, 14 noiembrie, o vizită neanunțată în orașul proaspăt eliberat Herson.
  • El a mulțumit NATO și altor aliați pentru sprijinul acordat în războiul împotriva Rusiei.
  • Trupele ucrainene au intrat vineri, 11 noiembrie, în oraș, fiind întâmpinate cu bucurie de civili ieșiți de sub ocupația rusă.

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a făcut luni, 14 noiembrie, o vizită neanunțată în orașul proaspăt eliberat Herson, din sudul țării, potrivit New York Times.

Venim, pas cu pas, în toată țara. Sunt fericit că suntem în Herson” , a spus Zelenski, adăugând că „suntem pregătiți pentru pace, pace pentru toată țara noastră” .

https://t.me/uaobozrevatel

El a mulțumit NATO și altor aliați pentru sprijinul acordat în războiul împotriva Rusiei.

Rusia a capturat regiunea Herson în luna martie, la scurt timp după declanșarea invaziei în Ucraina. Săptămâna trecută, Kremlinul a ordonat retragerea forțelor sale în timp ce armata ucraineană a atacat orașul Herson.

Trupele ucrainene au intrat vineri, 11 noiembrie, în oraș, fiind întâmpinate cu bucurie de civili ieșiți de sub ocupația rusă.

The post Volodimir Zelenski, în vizită la Herson după retragerea ruşilor. „Suntem pregătiți pentru pace” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28477 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code