Ciolacu, după explozia din Istanbul: „ Condamn cu fermitate atacul sângeros de duminică. Nu există argumente pentru teroare” 

  • Nu există niciun motiv de teroare, scrie pe Twitter Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, după explozia de duminică din centrul Istanbulului.
  • Ciolacu speră că autorităţile turce vor aduce în faţa justiţiei toţi vinovaţii.
  • O persoană a fost arestată de poliţie, în cazul atentatului produs duminică şi în urma căruia cel puţin şase persoane au murit, a anunţat ministrul de Interne din Turcia.

Nu există niciun motiv de teroare, scrie pe Twitter Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, după explozia de duminică din centrul Istanbulului. Ciolacu speră că autorităţile turce vor aduce în faţa justiţiei toţi vinovaţii.

Condamn ferm evenimentul atroce care a luat viaţa multor persoane nevinovate şi a rănit zeci de oameni în explozia de la Istanbul. Nu există niciun motiv de teroare şi sper că autorităţile turce vor aduce în faţa justiţiei toţi vinovaţii” , scrie pe Twitter Marcel Ciolacu.

Reacţia preşedintelui Camerei Deputaţilor vine după ce o explozie a zguduit, duminică, centrul Istanbulului.

O persoană a fost arestată de poliţie, în cazul atentatului produs duminică şi în urma căruia cel puţin şase persoane au murit, a anunţat ministrul de Interne din Turcia, potrivit BBC.

The post Ciolacu, după explozia din Istanbul: „ Condamn cu fermitate atacul sângeros de duminică. Nu există argumente pentru teroare”  appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29900 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code