Un Rolls-Royce care i-a aparţinut lui Freddie Mercury, scos la licitaţie. Suma obţinută va fi donată Ucrainei

  • Un Rolls Royce Silver Shadow, produs în anul 1974, care i-a aparținut lui Freddie Mercury până în 1991, va fi scos la licitație în scop umanitar.
  • Maşina sa va fi vândută prin licitaţie la Sotheby’s, pe 5 noiembrie.
  •  Valoarea estimată este între 9 – 11.000 de lire sterline(11-14.000 de euro).

Artistul pop ucrainean Andrii Mihailovici Danilko, cunoscut drept Verka Serdiucika, îşi vinde Rolls Royce-ul său din 1974, care a aparţinut solistului formaţiei Queen, Freddie Mercury, pentru a strânge bani pentru centrul de reabilitare Superhumans” din Kiev.

Artistul a declarat că maşina sa va fi vândută prin licitaţie la Sotheby’s, pe 5 noiembrie.

Danilko a spus că a cumpărat la un moment dat această maşină emblematică pentru a o dărui Muzeului Queen sau pentru a face parte dintr-o expoziţie majoră în Ucraina.

Dar acum el a decis ca banii din vânzarea maşinii argintii să meargă în scopuri caritabile.

Danilko a reprezentat Ucraina la Concursul Muzical Eurovision 2007 cu melodia Dancing Laşa Tumbai şi este recunoscut pentru apariţiile sale excentrice.

The post Un Rolls-Royce care i-a aparţinut lui Freddie Mercury, scos la licitaţie. Suma obţinută va fi donată Ucrainei appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 23 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30494 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code