Un deputat rus, în comă în urma unei „căzături nefericite” după ce a cerut încetarea războiului lui Putin

Vladimir Putin la parada din 9 maiVladimir Putin la parada din 9 mai

  • Un important deputat rus care l-a sfidat pe Vladimir Putin pentru a cere încetarea invaziei brutale din Ucraina se află în spital, după ce s-a raportat că a suferit o cădere nefericită”.
  • Anatoli Karpov a declarat că dorea ca oamenii pașnici să nu mai moară” înainte de a suferi presupusul accident tragic.
  • În vârstă de 71 de ani se află în prezent într-o stare gravă” după ce a fost plasat într-o comă indusă medical.

Un important deputat rus care l-a sfidat pe Vladimir Putin pentru a cere încetarea invaziei brutale din Ucraina se află în spital, după ce s-a raportat că a suferit o cădere nefericită”. Anatoli Karpov, un fost loialist al lui Putin, a declarat că dorea ca oamenii pașnici să nu mai moară” înainte de a suferi presupusul accident tragic.

În vârstă de 71 de ani se află în prezent într-o stare gravă” după ce a fost plasat într-o comă indusă medical în secția de neurologie a Institutului Sklifosovsky.

Karpov, care a fost un mare maestru de șah înainte de a se implica cu Kremlinul, a depășit limitele pentru a depune mărturie în aprilie la un canal de televiziune: Mi-aș dori ca războiul să se termine mai repede, pentru ca oamenii pașnici să nu mai moară. În cele din urmă, oamenii obișnuiți sunt victimele. Oamenii obișnuiți luptă, politicienii și generalii decid, iar oamenii obișnuiți luptă, civilii mor. Nu mă refer nici măcar la soldați și ofițeri. Nu, nu mi-aș putea imagina deloc că rușii și ucrainenii ar merge la război. Am mulți prieteni în Ucraina”.

Dar, în ciuda afirmațiilor potrivit cărora rănile lui Karpov au fost provocate de o cădere, misterul înconjoară cauza exactă și au fost enumerate mai multe motive contradictorii. Potrivit lui Andrey Kovalev, șeful Mișcării Antreprenorilor din întreaga Rusie, el a fost bătut de huligani necunoscuți care l-au lăsat prăbușit după atacul brutal în timp ce ieșea din clădirea Dumei de Stat din Moscova.

Însă fiica sa a calificat această informație drept știre falsă”, în contextul în care alte rapoarte sugerează că controversatul OAP era beat în acel moment și a suferit un incident domestic”.

Kovalev nu este nici pe departe prima persoană care a fost agresată cu brutalitate după ce l-a criticat pe fostul președinte rus din KGB – de fapt, el este considerat norocos că a scăpat cu viață.

Încă nu se știe cine a ucis-o pe curajoasa critic a lui Putin, Anna Politkovskaia, după ce cadavrul ei a fost găsit prăbușit într-un lift din apartamentul ei, după ce a fost împușcată de patru ori într-un atac brutal de la mică distanță. În timp ce luna trecută, Ravil Maganov, patronul gigantului petrolier Lukoil, a devenit un alt critic de profil al liderului rus care a murit după ce oficialii au susținut că a suferit o cădere misterioasă de la o fereastră.

The post Un deputat rus, în comă în urma unei „căzături nefericite” după ce a cerut încetarea războiului lui Putin appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30723 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code